Κλίνατε επί δεξιά γιατί σας πήρανε φαλάγγι οι αριστεροί

Στη Βουλή προχθές έγινε ένας κανονικός χαμός. Ακόμη και για το Σκοπιανό να μιλούσανε τέτοια σύγκρουση, τέτοια ένταση και τόση αντιπαράθεση μεταξύ των κομμάτων (αλλά και εντός αυτών) δεν θα είχαμε.

Κι όμως, όλα αυτά έγιναν για τη φυλομετάβαση ή όπως λέει και ο λαός «εμένα ο πατέρας μου είπε να μη γίνω κομμουνιστής και π…ης και τελικά έγινα και τα δύο».

Τι έμεινε απ’ όλον αυτόν το χαμό; Τι έμεινε από το γεγονός ότι ένα βαθύτατα κοινωνικό και πολιτικό

ζήτημα έγινε μια «ξεπέτα» της αριστεράς για να βρει αριστερό άλλοθι; Και τι έμεινε από το γεγονός ότι η Κεντροαριστερά διασπάστηκε και η ΝΔ ούτε που ξέρουμε τι είδους ταυτότητα έχει κι αν πρέπει να κάνει κι αυτή φυλομετάβαση για να βγάλει τα απωθημένα της;

Αυτό που έμεινε είναι ο… εξωγήινος. Όλη η Ελλάδα χθες μιλούσε για τον εξωγήινο του Κυριάκου, στα social media στήθηκε ένα απίστευτο πάρτι, με αστεία, φωτογραφίες, βρισιές αλλά και αναρτήσεις του τύπου «τι είπε πάλι το παιδί».

Απ’ όλα όσα συζητήθηκαν και ψηφίστηκαν, ακόμη κι από την τροπολογία για την Τουρκική Ένωση Θράκης, έμεινε ο… Ε.Τ. και η… Κοντσίτα με το μούσι και το φόρεμα στο θεωρείο της Βουλής. Αυτό και μόνο αποδεικνύει το επικοινωνιακό Βατερλό που υπέστη η Νέα Δημοκρατία η οποία για μία κόμη φορά απογοήτευσε το κόσμο, καθώς σύρθηκε και εγκλωβίστηκε στη λογική του ΣΥΡΙΖΑ.

Μόλις ο Τσίπρας άκουσε αυτά τα περί εξωγήινων δεν πίστευε στ’ αυτιά του. Σταυροκοπιόταν κι ας είναι και άθεος. Τέτοιο δώρο να του κάνει ο Κυριάκος; Σιγά μην το άφηνε ανεκμετάλλευτο. Το πήραν και τα troll κι έγινε το σώσε αποδεικνύοντας ότι τελικά δεν έφταιγε μόνον ο Κικίλιας για το έλλειμμα στην επικοινωνία της ΝΔ. Και σίγουρα η Σπυράκη με τον Ζούλα δεν μπορούν να κάνουν θαύματα, ούτε να κατεβάσουν τα… Άλιεν στο «γαλάζιο» Σταρ Τρεκ.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του Antinews, εντός της Βουλής υπήρξε παγωμάρα στους βουλευτές της ΝΔ. Ένα μεγάλο μέρος τους άρχισε ήδη να αναρωτιέται αν το κόμμα μπορεί με τέτοιες εμφανίσεις, να χτυπήσει στα ίσα τον Τσίπρα.

Η παγωμάρα χθες έγινε οργή σε ομάδα βουλευτών που έκαναν υπομονή αλλά τώρα βλέπουν ότι το καράβι μπατάρει. Οι πληροφορίες μας λένε ότι ήδη έχουν γίνει επαφές υψηλού επιπέδου για τη ανάληψη πρωτοβουλιών ώστε να ξυπνήσει η ηγετική ομάδα και να αλλάξει γραμμή προτού να είναι αργά. «Δεν θα αναστήσουμε τους πεθαμένους Συριζαίους με τις γκάφες που κάνουμε. Δεν θα κάνουμε ξανά μάγκα τον Τσίπρα επειδή δεν έχουμε ξεκαθαρίσει τι κόμμα είμαστε κι αν θέλουμε να διώξουμε τη δεξιά και να μείνουμε με τους μεσαιοχωρίτες».

Αυτά λένε οι βουλευτές και στελέχη σε όλη την Ελλάδα και φοβούνται ότι αυτή η εικόνα θα αποτυπωθεί σύντομα στις δημοσκοπήσεις. Όσο το μήνυμα της ΝΔ θολώνει και όσο δεν περνά στον κόσμο, τόσο αυτός θα απογοητεύεται.

Και τους προειδοποιούμε: Πάρτε αλλιώς το τιμόνι σύντροφοι. Κλίνατε επί δεξιά γιατί σας πήρανε φαλάγγι οι αριστεροί.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα