"Καθάρισε" με 11 εκ. ο ΠΑΟΚ

Ούτε Γ΄ Εθνική ούτε 100 δόσεις ούτε τίποτα. Ο ΠΑΟΚ είναι πλέον απαλλαγμένος από το βαρύ παρελθόν του χάρις τον Ιβάν Σαββίδη. Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου του Βορά αναφέρεται πλέον με χρυσά γράμματα στα βιβλία της ομάδας μετά την αποπληρωμή των περίπου 11 εκ ευρώ που αντιστοιχούσαν στο χρέος της ΠΑΕ από τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Ιβάν Σαββίδης θέλησε να πάει ο ίδιος στη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης

σε μία κίνηση συμβολισμού για να αναδειχθεί η ιστορική σημασία του γεγονότος και μάλιστα έκανε και δηλώσεις για το ζήτημα και την επόμενη μέρα της ομάδας.

«Μόλις τώρα δώσαμε στην Εφορία τα έγγραφα που βεβαιώνουν την πληρωμή. Έχουμε πληρώσει και πλέον βάλαμε τέλος στα χρέη. Από σήμερα ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός.

Έχουμε απελευθερώσει τον εαυτό μας από αυτό το βάρος. Τώρα με προσοχή και περισυλλογή θα κάνουμε βήμα βήμα την αλλαγή συστήματος του ΠΑΟΚ, θα παρουσιάσουμε τη νέα στρατηγική και θα προχωρήσουμε μπροστά.

Έχουμε μπροστά μας μεγάλες υποθέσεις και είμαι ικανοποιημένος που μπορώ να υλοποιήσω τις σκέψεις μου. Ήταν θέμα αρχής για εμένα. Θα μπορούσαμε να πέσουμε κατηγορία και να μην πληρώσουμε τίποτα. Αυτή θα ήταν η οικονομικά πιο συμφέρουσα λύση και θα έπαιρνε σχεδόν τον ίδιο χρόνο, αλλά δεν ήθελα σε καμία περίπτωση στην ιστορία του ΠΑΟΚ να υπάρχει μαύρη κηλίδα. Και πολύ περισσότερο κατά την διάρκεια της δικής μου παρουσίας στην ομάδα. Θέλω όλοι να γνωρίζουν ότι ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει τα πάντα, ότι χρωστάει» δήλωσε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ”.

Μάλιστα δεν έκρυψε το όραμά του για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας του “Ο στρατηγικός στόχος του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ είναι να μπει στην 20άδα των καλύτερων ευρωπαϊκών ομάδων. Δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω ακόμη πως θα το κάνουμε, αλλά είμαι άνθρωπος του μάξιμουμ και θα πάμε σ΄ αυτό τον στόχο”.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα