Κάποιος να μαζέψει τον Πάγκαλο γιατί έχει ξεφύγει τελείως

To να εκθέτει κανείς τον εαυτό του με δηλώσεις ή πράξεις είναι δικαίωμά του. Δεν έχει κανένα δικαίωμα όμως να εκθέτει τη χώρα του και να εμφανίζει την Ελλάδα σαν… Καραγκιόζ μπερντέ που κάνει ο καθένας ότι θέλει ή παίρνει εντολές από τους Αμερικανούς.

Για το λόγο αυτό κάποιος πρέπει να μαζέψει τον κ. Πάγκαλο διότι έχει ξεφύγει τελείως και πλέον λέει πράγματα εκτός λογικής. Καλεσμένος στη Δημόσια Τηλεόραση, ο κ. Πάγκαλος έπλεξε το εγκώμιο των Αμερικανών που μας έσωσαν από τον κομμουνισμό.

Μάλιστα όπως τόνισε αυτοί που δε θέλουν και βρίζουν τους Αμερικανούς είναι οι ίδιοι που.. έχουν κλειστεί στην ΕΡΤ και παρανομούν καθώς δεν την παραδίδουν στον κ. Καψή.

«Εντελώς τυχαία και αποσπασματικά ακούγαμε τους Αμερικανούς και όχι συστηματικά, γιατί δεν είχαμε τέτοιες δυνατότητες», δήλωσε ακόμη ο Θεόδωρος Πάγκαλος, σχετικά με το θέμα των παρακολουθήσεων.

Ο πρώην υπουργός χαρακτήρισε το θέμα «δευτερεύον», ενώ σημείωσε πως ο ίδιος αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ζήτημα, για να «τοποθετηθεί εκεί που πρέπει».

Επίσης, συσχέτισε το θέμα των παρακολουθήσεων με αυτό «που λέγαμε επί χρόνια ότι οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές, αλλά στη Βουλή βάλαμε 10% Ναζί».

Βεβαίως, ο κ. Σαμαράς θα πρέπει να ανησυχεί γιατί ο κ. Πάγκαλος είπε ότι «δεν περίμενε ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα ήταν τόσο καλός πρωθυπουργός».

Τέτοιο δουλοπρέπεια προς τους Αμερικανούς, πάντως, γεννά πολύ… περίεργες σκέψεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα