Καμμένος: Αποχαρακτηρίζω τα απόρρητα έγγραφα του υπουργείου Άμυνας

Την απόφασή του να δώσει πρόσβαση στα μέλη της Επιτροπής Εξοπλισμών της Βουλής στα απόρρητα έγγραφα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που αφορούν στην υπόθεση με τα όπλα στην Σαουδική Αραβία, ανακοίνωσε ο υπουργός Πάνος Καμμένος.


Σε ανάρτησή του στο Twitter έγραψε: "Για να σταματήσει κάθε σπέκουλα σε σχέση με τα απόρρητα έγγραφα του ΥΕΘΑ

για την υπόθεση της ΣΑ και η πώληση τους σε εφημερίδες από τον πλασιέ, δίνω πρόσβαση να τα δουν τα μέλη της επιτροπής εξοπλισμών και αποχαρακτηρίζω όσα δει και ζητήσει ο εισαγγελέας".

Panos Kammenos@PanosKammenos

Για να σταματήσει κάθε σπέκουλα σε σχέση με τα απόρρητα έγγραφα του ΥΕΘΑ για την υπόθεση της ΣΑ και η πώληση τους σε εφημερίδες από τον πλασιέ, δίνω πρόσβαση να τα δουν τα μέλη της επιτροπής εξοπλισμών και αποχαρακτηρίζω όσα δει και ζητήσει ο εισαγγελέας

10:48 π.μ. - 23 Νοε 2017

1010 απαντήσεις 7777 Retweet 9797 "μου αρέσει"

Επίθεση σε ΜΜΕ εξαπέλυσε ο Ν. Κοτζιάς

Επίθεση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εξαπέλυσε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς με αφορμή την κατάθεση των διαβαθμισμένων εγγράφων στη Βουλή από τον Αν. Λοβέρδο για το θέμα της Σαουδικής Αραβίας.

Σε ανάρτησή του στο Twitter έγραψε χαρακτηριστικά:

"Κατά τη διαπλοκή,έντυπα και τηλεοράσεις της,στην Ελλαδα η παρανομια είναι το ορθό, ενώ η πίστη στη νομιμότητα κάτι το επαχθές. Σύμφωνα με την αντίληψη της κάποιοι μπορούν να πωλούν απόρρητα έγγραφα κατά το δοκούν και άλλοι να τα διακινούν επί μέρες υπονομεύοντας διεθνή θέση χώρας"

Nikos Kotzias@NikosKotzias

Κατά τη διαπλοκή,έντυπα και τηλεοράσεις της,στην Ελλαδα η παρανομια είναι το ορθό, ενώ η πίστη στη νομιμότητα κάτι το επαχθές. Σύμφωνα με την αντίληψη της κάποιοι μπορούν να πωλούν απόρρητα έγγραφα κατά το δοκούν και άλλοι να τα διακινούν επί μέρες υπονομεύοντας διεθνή θέση χώρας

9:45 π.μ. - 23 Νοε 2017

απαντήσεις 4343 Retweet 4949 "μου αρέσει"

Νέα στοιχεία προανήγγειλε ο Αν. Λοβέρδος

Σημειώνεται ότι το πρωί ο Ανδρέας Λοβέρδος προανήγγειλε την ύπαρξη και νέων στοιχείων για την υπόθεση της πώληση αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία λέγοντας ότι και η ΔΗΣΥ, μετά τη ΝΔ, θα καταθέσει τη δική της επερώτηση τις επόμενες ημέρες, όταν κρίνει ότι πρέπει να δοθεί συνέχεια στο θέμα.

capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα