Καλοκαιρινός χαβαλές... στη Συγγρού

Μέσα στο κατακαλόκαιρο, το προσεχές Σάββατο 16 Ιουλίου, στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, στη Νικήτη, οι Τομεάρχες Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, προσκαλούν σε ημερίδα με θέμα...«Διοικητική Μεταρρύθμιση και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση στο Κράτος, στην Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που συνοδεύει την πρόσκληση στην εν λόγω ημερίδα

θα υπάρξουν ...δέκα χαιρετισμοί διάρκειας μίας ώρας και ...έξι εισηγήσεις διάρκειας 1-1,5 ώρας(10-15' η κάθε μία), που θα καθηλώσουν (;;;) τους πολίτες εν μέσω καλοκαιριού και με 37-38 βαθμούς!

Οι χαιρετισμοί θα γίνουν από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη, τον πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, Κώστα Αγοραστό και τους βουλευτές, συντονιστές και τομεάρχες, Μάκη Βορίδη, Χαράλαμπο Αθανασίου και Γιώργο Γεωργαντά, τον γραμματέα της Ν.Δ. Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς και τον Γραμματέα Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Γαϊτάνη, τον τοπικό βουλευτή, το δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη. Επίσης, θα μιλήσει και η τομεάρχης Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, που θα αναπτύξει το θέμα με το γενικό τίτλο: "ΕΣΠΑ".

Μα είναι δυνατόν μέσα στο κατακαλόκαιρο, να διοργανώνεται στην άλλη άκρη, στη Χαλκιδική, αυτή η ημερίδα για ένα τόσο σοβαρό θέμα;

Εκτός εάν όλοι αυτοί θέλουν να πάνε για μπάνια στη Χαλκιδική και να δοκιμάσουν τις τοπικές σπεσιαλιτέ...

Εδώ, ούτε προβολή της ημερίδας δεν έχει γίνει καλά – καλά…

Με καλοκαιρινό χαβαλέ... δεν χτίζεται η αξιοπιστία κόμματος εξουσίας.

Μ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα