Και μέτρα για τους συναισθηματικά άστεγους κ. πρωθυπουργέ

Μέτρα για τους αστέγους ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός.

Λογικά η κριτική της αντιπολίτευσης θα στηριχθεί στο γεγονός ότι στις πρόνοιες δεν συμπεριλαμβάνονται οι συναισθηματικά άστεγοι, οι άρτι χωρισμένοι, οι γκομενικά ευάλωτοι και όσοι βρίσκουν αλλαγμένη κλειδαριά στο σπίτι μετά από απουσία μικρής διαρκείας, εξαμήνου και βάλε.

Με Ζαγοράκη στις ευρωεκλογές. Μπασινάς, Καραγκούνης, Τσιάρτας, Βρύζας, Χαριστέας, Γιαννακόπουλος μάλλον αναμένουν τις περιφερειακές.

Αν και ελάχιστοι ποδοσφαιριστές ασχολούνται με τα κοινά σε σχέση με τους δημοσιογράφους.

Δεν έμεινε κανένας του

«πολιτικού ρεπορτάζ» να εξάγει – μετά την υποψηφιότητα του «κάπτεν»- το ασφαλές συμπέρασμα ότι ο Όττο Ρεχάγκελ θα διαδεχτεί τον Κάρολο Παπούλια στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ο «Ζαγόρ» είναι απλά ο προπομπός. Ο Τοπαλίδης αναμένεται να πάρει κάποια Γενική Γραμματεία, ενώ ο Βασίλης Γκαγκάτσης ούτε υποψήφιος διαμερισματικός σύμβουλος.

Ο σωσίας του Νικοπολίδη, Τζορτζ Κλούνεϊ θα ασχοληθεί με τα «μάρμαρα» (που είναι γλυπτά αλλά επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ θα τα λέμε μωσαϊκά), ενώ ο ίδιος ο παλαίμαχος πορτιέρο πάει για Επίτροπος στην Κομισιόν.

Η πραγματική έκπληξη είναι η πιθανή κάθοδος του Λάκη Λαζόπολου με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές.

Το Πανελλήνιο είχε πεισθεί ότι πήγαινε για το Επικρατείας στις Εθνικές. Τόση προσφορά και η ηγεσία τον βάζει στη δοκιμασία του «σταυρού».

Αλλά ο Πρόεδρος Αλέξης έχει όπως πάντα δίκιο. Ο Λάκης είναι εξαγώγιμο είδος και προκειμένου να γλιτώσουν οι Έλληνες από τις εκπομπές του, τον στέλνουν στην Ευρωβουλή δίχως δεύτερη σκέψη.

Μ.Ο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα