Ταραχή στο πολιτικό σύστημα από την παρέμβαση Αντώναρου

Ηχηρή παρέμβαση στην επικαιρότητα και συγκεκριμένα στην ανακοίνωση των ονομάτων του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, έκανε ένας κολοσσός της πολιτικής, ο Ευάγγελος Αντώναρος. Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος συχνά πυκνά εμφανίζεται ως «εκπρόσωπος του Κ. Καραμανλή» έγραψε σε tweet: «Προς τους μέχρι σήμερα ευρωβουλευτές της ΝΔ: Ανθ' υμών οι Γουλιμήδες (με ελάχιστες εξαιρέσεις)».

Σε άλλο tweet σημειώνει: «Ευτυχώς που υπάρχουν λίγα φωτεινά ονόματα για να ψηφίσει κανείς

και να μαυρίσει τηλεαστέρες, μαϊντανούς, αλεξιπτωτιστές και άλλα φρούτα».

Κι έπειτα από αυτά τα δύο tweet και την παρέμβαση Αντώναρου, έχει συγκλονιστεί η κοινή γνώμη και ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας. Αφού σε όλους τους χώρους δουλειάς, στα καφέ και στα εστιατόρια όλοι μιλάνε για την σκληρή κριτική που κάνει αυτός ο μέγιστος πολιτικός.

Αυτός που δεν ήταν αλεξιπτωτιστής. Που δεν ήταν φρούτο από αυτά που ευδοκίμησαν την περίοδο 2004-2009 και διέλυσαν την παράταξη. Μα καλά ποιος νομίζει ότι είναι ο κ. Αντώναρος; Αν ισχύει το γνωστό «Ανθ' υμών Γουλιμής» γι' αυτόν θα ταίριαζε απόλυτα. Σοβαροί άνθρωποι έκαναν πίσω για να περάσει ο...Γουλιμής της ΝΔ και τώρα έχει και άποψη; Έλεος, κάποιος πρέπει να τους κάνει να σταματήσουν να βάζουν φωτιές στο κόμμα. Ας σταματήσει κάποιος τους ανύπαρκτους.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα