Εύα Καϊλή: Ισότητα και ρουσφέτι συνάδουν;

Πέρασε στα «ψιλά» η είδηση, όμως, έχει πολύ μεγάλη σημασία και δεν διαψεύστηκε. Οι πληροφορίες λένε ότι ένας από τους κολοσσούς της πολιτικής, που προσέφερε τα μέγιστα στη χώρα, αλλά που δεν αναγνωρίστηκε το έργο από τους ψηφοφόρους στις τελευταίες εκλογές, βρήκε μια καλή θέση στο Δημόσιο.

Ο λόγος για την πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή, η οποία

λέγεται ότι θα αναλάβει επικεφαλής του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας, το οποίο υπάγεται στο υπουργείο Εσωτερικών.

Όπως μαθαίνουμε, μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του ΚΕΘΙ: Από το 1994 έως σήμερα έχει εκδώσει μια σειρά εντύπων με θέματα που άπτονται της ισότητας των φύλων και της προώθησης των γυναικών σε όλους τους τομείς της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής ζωής. Οι εκδόσεις του Κ.Ε.Θ.Ι. φιλοδοξούν να αποτελέσουν μια θετική παρέμβαση στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση φορέων/οργανισμών και ατόμων που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το αντικείμενο της ισότητας των φύλων. Στο πλαίσιο των εκδοτικών του δραστηριοτήτων περιλαμβάνονται ενημερωτικά φυλλάδια για την ταυτότητα και τις δραστηριότητες του Κ.Ε.Θ.Ι., φυλλάδια για τη λειτουργία Προγραμμάτων Δράσης που υλοποιεί ο φορέας, έρευνες/μελέτες, πρακτικά συνεδρίων, οδηγοί καλών πρακτικών, εγχειρίδια για θέματα απασχόλησης, επιχειρηματικότητας και κοινωνικής ένταξης κ.λπ. … Το Κ.Ε.Θ.Ι. από το 2001 μέχρι σήμερα έχει υλοποιήσει και υλοποιεί έναν αριθμό Εθνικών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Κοινό στοιχείο των προγραμμάτων αυτών είναι η ένταξη και υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων».

Με λίγα λόγια, η κ. Καϊλή πάει σε μια θέση για να προάγει το μέγιστο δικαίωμα της Ελληνίδας γυναίκας στην ισότητα. Κι επειδή η προσφορά της πρώην βουλευτού είναι τεράστια και η εμπειρία της επίσης, είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει πολύ καλή δουλειά, όσο κι αν είναι ο μισθός της.

Παραβλέπουμε το γεγονός ότι πρόκειται για ένα ακόμη «ρουσφέτι» του αντιπροέδρου κ. Βενιζέλου, μετά από το «ρουσφέτι» στον κ. Παπουτσή που τον στέλνει στην Παγκόσμια Τράπεζα. Παραβλέπουμε το γεγονός ότι κάποτε η κ. Καϊλή είχε χαρακτηριστεί «καλτσοδέτα» από τους Παπανδρεϊκούς. Το γεγονός ότι είναι μια όμορφη κοπέλα που τελευταία έχει στενή σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη του ΠΑΟΚ που θέλει να κάνει μεγάλες επενδύσεις στην πόλη του Θεσσαλονικάρχη κ. Βενιζέλου, ασφαλώς βοήθησαν στον να βρεθεί μια καλή θέση για μια άξια πρώην πολιτικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα