Ιδού το πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής

Αγαπητοί ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής. Εσείς οι 500 χιλιάδες που απογοητευτήκατε από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, απ’ όλο το πολιτικό σύστημα. Που εξοργίζεστε από τους κλέφτες, τα λαμόγια, τους άθλιους πολιτικούς της μεταπολίτευσης.

Που θέλετε την… αλλαγή και αναζητάτε την… καθαρότητα και την εντιμότητα στους κόλπους της Χρυσής Αυγής.

Στο κόμμα του Μιχαλολιάκου, του Κασιδιάρη, του Παναγιώταρου κι όλων των υπολοίπων που πουλάνε «εθνικισμό».

Αγαπητοί που σκέφτεστε να ψηφίσετε Χρυσή Αυγή, που την στηρίζετε στις δημοσκοπήσεις. Δείτε τις φωτογραφίες. Δεν είναι μοντάζ, δεν είναι αθλοπαιδιές και αποκριάτικα πάρτι που λένε οι Χρυσαυγίτες. Δεν είναι προπαγάνδα του συστήματος.

Είναι η αλήθεια ενός ναζιστικού κόμματος, που ορκίζεται στο όνομα των ναζί που αιματοκύλισαν την Ελλάδα. Που σκότωσαν τον πατέρα σου, τον παππού σου, τον θείο σου, τον γείτονα.

Είναι οι ίδιοι κακέκτυπα της ναζιστικής ιδεολογίας και ταυτόχρονα είναι βλαμμένοι. Μ’ όλη τη σημασία της λέξεως. Χρήζουν ψυχολογικής υποστήριξης, κι αν είναι δυνατόν να μην κλείσει ο Αδωνις τα ψυχιατρεία γιατί σίγουρα θα χρειαστούν γι’ αυτούς τους Χρυσαυγίτες.

Δείτε τις φωτογραφίες όλοι εσείς που ψηφίζετε χωρίς να ξέρετε τι γίνεται στα βαθιά της οργάνωσης. Πλέον, η σιωπή είναι ενοχή. Και η άγνοια δεν είναι βλακεία, είναι έγκλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα