Η βόλτα του Γιώργου Παπαχρήστου στο “Έθνος” που έκοψε τα ήπατα και άναψε τα αίματα

Επίσκεψη πολλών μεγατόνων που δεν έγινε αντιληπτή από τον Τύπο, η ανάβαση του Γιώργου Παπαχρήστου την περασμένη εβδομάδα, στα γραφεία του «Έθνους». Ο αρθρογράφος των «Νέων» και των «Νέων του Σαββατοκύριακου» που συχνά γίνεται αιρετικός με την πένα του, στηλιτεύοντας κάθε αντιμνημονιακό κόμμα που ενοχλεί το ιδεολόγημα της Μιχαλακοπούλου, ανηφόρισε στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου έναν μήνα ακριβώς μετά τη σύλληψή του (13/10) στο ξενοδοχείο που διέμενε στα Γιάννενα μετά από μήνυση που είχε υποβάλει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων,

Πάνος Καμμένος για συκοφάντηση δια του Τύπου και συγκεκριμένα για άρθρο για τα φορολογικά του προέδρου των ΑΝΕΛ που υπέγραφε ο Γ. Παπαχρήστος στα “Νέα Σαββατοκύριακο”.

Στον πρώτο όροφο, εκεί που στεγάζεται το Εθνος, ο Γ.Παπαχρήστος πηγαινοερχόταν περιχαρής αγκαζέ με τον επιστήθιο φίλο του από…. τα παλιά, Παναγιώτη Λάμψια (δυνατό στέλεχος του ΔΟΛ στο παρελθόν και ισοδύναμης αξίας δημοσιογράφος στον Πήγασο σήμερα). Αρκετοί, εντελώς ενστικτωδώς θεώρησαν ότι ο αρθρογράφος των «Νέων» έκανε συμβολική επίσκεψη προ της έλευσής του στο «μαγαζί» προκειμένου να καλύψει τη θέση που άφησε κενή ο Παντελής Καψής για να αναλάβει το οφίτσιο της ΔΤ. Κάποιους συνταξιούχους, αρθρογράφους τους έζωσαν τα φίδια ότι απειλείται η θέση τους. Όμως ο Γ.Παπαχρήστος, προς το παρόν δείχνει ότι απλώς ήθελε να πάει μια απλή βόλτα. Θα δείξει.

Keywords
Τυχαία Θέματα