Η Σεγκολέν Ρουαγιάλ… «Μαριάννα» της μοιχείας

Με μακριά μαλλιά και φόντο τη γαλλική σημαία, η Σεγκολέν Ρουαγιάλ, ως άλλη Μαριάννα της Δημοκρατίας, είναι άθελά της η πρωταγωνίστρια μιας διαφήμισης που έχει προκαλέσει σάλο στη Γαλλία. Η Ρουαγιάλ εμφανίζεται στην ιστοσελίδα Victoria Milan που προωθεί γνωριμίες για παντρεμένους. Χάρη στο photoshop, παρουσιάζεται ως «ιέρεια» των εξωσυζυγικών

σχέσεων, ενώ δίπλα υπάρχει το σλόγκαν: «Αφήστε ελεύθερο το πάθος σας, αρχίστε μια ερωτική σχέση». Η ιδέα είναι εμπνευσμένη από την φωτογράφηση που είχε κάνει η πρώην σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ και αντίπαλος του Σαρκοζί στις προεδρικές εκλογές του 2007, για το περιοδικό της εφημερίδας Le Parisien, τον Οκτώβριο –οποία με τη σειρά της παραπέμπει στο έργο του Ντελακρουά «Η ελευθερία οδηγεί τον λαό».

Η Ρουαγιάλ ζητά την απόσυρση της διαφημιστικής αφίσας που από τις 21 Νοεμβρίου έχει κατακλύσει τους πιο κεντρικούς δρόμους του Παρισιού. Όπως δήλωσε στην Figaro: «Βρίσκω την εκμετάλλευση του προσώπου ή του ονόματός μου με στόχο το οικονομικό όφελος, απαράδεκτη. Πρόκειται για παραβίαση του νόμου και έχω κάνει τα σχετικά βήματα, απαιτώντας την απόσυρση της καμπάνιας».

Και για την ιστορία του γαλλικού προεδρικού «διά ταύτα»: Η Ρουαγιάλ χώρισε τον επί τρεις δεκαετίες σύντροφό της και πατέρα των τεσσάρων παιδιών της Φρανσουά Ολάντ, μετά την ήττα της από τον Νικολά Σαρκοζί, το 2007. Ο νυν πρόεδρος Ολάντ «αντικατέστησε» την παρολίγον πρωθυπουργό με την νυν πρώτη κυρία της χώρας Βαλερί Τριερβελέρ.

http://tempsreel.nouvelobs.com/vu-sur-le-web/20131122.OBS6650/segolene-royal-n-apprecie-pas-d-etre-ambassadrice-de-l-infidelite.html

Keywords
Τυχαία Θέματα