Η ΝΔ στην τελική ευθεία του προεκλογικού της αγώνα, με δύο συγκεντρώσεις

"Δεν είναι ώρα για ίσες αποστάσεις Όταν το δίλημμα είναι τόσο ξεκάθαρο "μπροστά ή πίσω”, "αλήθεια ή ψέμα”, "πρόοδος ή συντήρηση”, όταν το δίλημμα είναι από τη μια το "ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν” και από την άλλη το "προχωράμε μαζί με όλους τους Έλληνες”,, αφού η ευθύνη μου είναι να ενώσω τον ελληνικό λαό, όχι να τον διχάσω, και να πορευθούμε όλοι μαζί την επόμενη μέρα, τότε τα πράγματα είναι ξεκάθαρα".

Στην τελική ευθεία του προεκλογικού

αγώνα, με το βλέμμα στραμμένο στην κρίσιμη 26η Μαΐου, εισέρχεται από σήμερα η Νέα Δημοκρατία.

Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθύνει συνεχές κάλεσμα συμμετοχής στην κάλπη των ευρωεκλογών και των εκλογών για τους δήμους και τις περιφέρειες, στοχεύοντας, κατά κύριο λόγο, στη νέα γενιά και τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους του κέντρου.

Παράλληλα, στην πρώτη γραμμή βρίσκεται εξακολουθητικά η αιχμή του οικονομικού σχεδίου της οδού Πειραιώς, με τον κ. Μητσοτάκη να αναδεικνύει το τρίπτυχο της "γαλάζιας" στρατηγικής.

"Είμαστε η παράταξη που μπορούμε να εγγυηθούμε τρία απλά πράγματα: Χαμηλότερους φόρους για κάθε Ελληνίδα και για κάθε Έλληνα. Πολλές νέες επενδύσεις, πολλές καλές νέες δουλειές -κυρίως για τα νέα παιδιά- που αναγκάζονται να φύγουν στο εξωτερικό. Και βέβαια ασφάλεια για κάθε Ελληνίδα για κάθε Έλληνα. Τελειώνουν οι πρακτικές της ανοχής στην παρανομία, στους κουκουλοφόρους που έχουν καταλάβει τα Πανεπιστήμια. Το πανεπιστημιακό άσυλο καταργείται την επομένη της εκλογικής μας νίκης. Και ξαναπαίρνουμε στα χέρια μας τον έλεγχο της ζωής μας", σημειώνει.

Η επισήμανσή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ότι "δεν είναι ώρα για χαλαρή ψήφο και ίσες αποστάσεις" δομεί τις τελευταίες δημόσιες παρεμβάσεις του, τη στιγμή που το "γαλάζιο" στρατόπεδο προετοιμάζεται για τις δύο τελευταίες και συνάμα κομβικές προεκλογικές συγκεντρώσεις. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Περιστέρι.

Εκεί θα βρεθούν άπαντα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να σταλεί εμφατικό μήνυμα ενότητας και συστράτευσης, λίγα εικοσιτετράωρα πριν τις εκλογές. Μάλιστα, ο κ. Καραμανλής, σύμφωνα με πληροφορίες, θα απευθυνθεί, μέσω δήλωσής τους, στους πολίτες. Η δεύτερη συγκέντρωση, η οποία θα ρίξει και την αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή:capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα