Η κυβέρνηση θα καταψηφίσει την αναθεώρηση του Δουβλίνο ΙΙ

Την πρόθεσή της κυβέρνησης να καταψηφίσει την αναθεώρηση της απόφασης Δουβλίνο ΙΙ για τους λαθρομετανάστες, εξέφρασε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας.

Πρόκειται για μια απόφαση η οποία έχει προκαλέσει απίστευτα δεινά και είναι η βασική αιτία της μεταναστευτικής βόμβας που διαχειρίζεται η Ελλάδα εδώ και χρόνια χωρίς επιτυχία. Η συμφωνία προβλέπει ότι τα αιτήματα ασύλου πρέπει να τα δίνει η χώρα πρώτης εισόδου των μεταναστών στην ΕΕ, επομένως, οι χιλιάδες μετανάστες που μπήκαν πρώτη φορά στη χώρα μας και συνελήφθησαν σε οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ, απελαύνονται στην Ελλάδα. Μόλις δηλώσουν ότι πέρασαν τα ελληνικά σύνορα, στην… Ισλανδία να έχουν συλληφθεί που λέει ο λόγος, θα απελαθούν στην Ελλάδα. Ετσι, όπως είναι φυσικό, γέμισε η Ελλάδα λαθρομετανάστες καθώς είναι η κύρια πύλη εισόδου προς την ΕΕ, κυρίως για τους πολίτες από χώρες της Ανατολής όπως Αφγανιστάν, Πακιστάν, Συρία κ.λπ.

Οι Ευρωπαίοι τιμητές των πάντων, αφού μας άφησαν αβοήθητους μέχρι πρόσφατα να προσπαθούμε να κλείσουμε τα σύνορα, μας επέβαλαν και αυτή την επωνείδιστη συμφωνία να ξαναπαίρνουμε πίσω τους λαθρομετανάστες.

Ο Ν. Δένδιας εξέφρασε τη στάση της κυβέρνησης στο άμεσο μέλλον κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που οργάνωσε η Κίνηση Πολιτών Κέντρου Αθήνας (ΚΙΠΟΚΑ), με θέμα «Υπάρχει λύση στο Μεταναστευτικό;». Το ίδιο θα πράξει και η Μάλτα η οποία μαζί με τη χώρα μας δέχονται πάνω από το 90% των μεταναστευτικών ροών προς την Ευρώπη.

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τον τρόπο πίεσης των «καλών» εταίρων μας που θέλουν να καίγεται η αυλή του διπλανού αρκεί να μην πάρει φωτιά το σπίτι τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Antinews