Η καθεστωτική αριστερά και η … χαζοχαρούμενη δεξιά τελείωσαν

Μόνο ως ένοχη εσχάτης προδοσίας μπορεί να χαρακτηρίζεται πλέον η άρχουσα τάξη της Ελλάδας, όλο αυτό το διαπλεκόμενο κρατικοδίαιτο σύστημα που μας κυβερνά τόσα χρόνια. Καθώς και τα κομματόσκυλα που τόσο πρόθυμα εκτελούσαν τις εντολές της. Αφού εξαγόρασαν τα πάντα και αφού φρόντισαν να διαλυθεί ο κοινωνικός ιστός φροντίζουν πλέον να υποδουλωθεί η Ελλάδα εσαεί στις επιθυμίες τους κι αν δεν συμμορφωθεί να πεταχτεί ως στημένη λεμονόκουπα.

Όμως αυτή η ψωραλέα

πλέον «άρχουσα τάξη» παραδίδει τα πέταλα. Αφού απέτυχαν παταγωδώς οι προσπάθειές της να πείσουν τον κόσμο για τον «σωτήρα Παπαδήμο» καταφεύγουν τώρα στα παλιά σχέδιά τους για συγκυβέρνηση των δύο κομμάτων μετά τις εκλογές, προκειμένου να διασφαλίσουν την κυριαρχία τους και να σώσουν τον εκλεκτό τους Βενιζέλο.

Ούτε ξέρουν τι τους έρχεται. Θα αποτύχουν και τα σενάρια αυτά στην λαίλαπα των επερχόμενων εκλογών. Και αξίζει να θυμίσω εδώ όσα γράφαμε τις ημέρες που σχηματιζόταν η κυβέρνηση Παπαδήμου: Το διαπλεκόμενο εκδοτικό κατεστημένο ξέρει να χειρίζεται άριστα τις ίντριγκες κορυφής. Με τον λαό ποτέ δεν τα πήγαινε καλά. Ποτέ δεν τον κατάλαβε.

Η Νέα Μεταπολίτευση έρχεται βίαια, μέσα από την επερχόμενη κατάρρευση όχι μόνον της οικονομίας αλλά και όλου του σαθρού εποικοδομήματος που κτίσθηκε όλα αυτά τα χρόνια από το «σύστημα ΠΑΣΟΚ» με την συνέργεια της καθεστωτικής «ψευδοαριστεράς» και της χαζοχαρούμενης ενοχικής «δεξιάς». Τριάντα χρόνια στρέβλωσης, καπηλείας και πλιάτσικου τελειώνουν με τον ορυμαγδό της πτώσης.

Πριν από δύο χρόνια γράφαμε:

«Αναγκαία προϋπόθεση για τη Νέα Μεταπολίτευση είναι η διατήρηση και ποιοτική αναβάθμιση του κινηματικού χαρακτήρα που έφερε τον Αντώνη Σαμαρά στην ηγεσία της Ν.Δ., συντρίβοντας σόγια , διαπλοκές και διαχρονικές βεβαιότητες….

Η λύση μπορεί να προέλθει αποκλειστικά με μια πατριωτική συσπείρωση, με στόχο την υπεράσπιση του Κοινωνικού Κεκτημένου και των Εθνικών Συμφερόντων σε πρώτη φάση.

Ένα πατριωτικό και κοινωνικό κίνημα της Νέας Μεταπολίτευσης, στο οποίο μπορεί να ηγηθεί ο Αντώνης Σαμαράς αρκεί να κάνει αυτό που υποσχέθηκε και για το οποίο τον στηρίξαμε: Να τα αλλάξει όλα στη ΝΔ και στην θέση τους να κτίσει μια πραγματικά Πατριωτική και Λαϊκή Δεξιά. Ένα κόμμα αρχών που θα μπορεί να εμπνεύσει τα νέα κινήματα που δημιουργούνται και να ηγηθεί αυτών.

Ένα κόμμα που θα σπάσει το απόστημα της  διαπλοκής και θα γίνει πρωτοπορία για την εθνική, κοινωνική και πνευματική αναγέννηση της χώρας και του λαού της.  Που θα ξαναφέρει στην χώρα την αληθινή πολιτική.

Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε την ίδια άποψη. Μέσα από ένα πρωτοφανές  και βασανιστικό σκηνικό με αιφνιδιασμούς και διλήμματα πρωτόγνωρα θεωρούμε ότι η στρατηγική του Σαμαρά παραμένει στον βασικό λόγο για τον οποίο τον στηρίξαμε στην προεκλογική διαδικασία: Την εγκαθίδρυση της Νέας Μεταπολίτευσης και την υπεράσπιση της Πατρίδας.  Ο δρόμος όμως ποτέ δεν είναι ευθύγραμμος και ποιοι είναι εκείνοι που θα τον κατηγορήσουν επειδή ελίσσεται;

Γράφαμε για παράδειγμα τον Ιαν

Keywords
Τυχαία Θέματα