Η Φώφη θα σώσει το ΠΑΣΟΚ;

Όλα τα είδαμε στο ΠΑΣΟΚ; Όχι κι όλα, υπάρχει κι άλλος πάτος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται διεργασίες για αλλαγή ηγεσίας και η πρόσφατη επιστολή Παπανδρέου δεν ήταν καθόλου τυχαία. Κάποιοι μάλιστα βρήκαν και τον διάδοχο του Βενιζέλου. Είναι η… Φώφη Γεννηματά.

Ναι, καλά διαβάζετε είναι η στρατηγός του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που φιγουράρει ως η επικρατέστερη σε ενδεχόμενες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ

και στην απαίτηση των στελεχών να αποσυρθούν και ο Παπανδρέου και ο Βενιζέλος.

Από την πλευρά των Παπανδρεϊκών η Φώφη θεωρείται ιδανική για αρκετούς λόγους. Ο πρώτος ότι είναι γυναίκα, επομένως «πουλάει» καλύτερα. Ο δεύτερος ότι έχει επώνυμο βαρύ σαν ιστορία. Στους Πασόκους το όνομα Γεννηματάς έχει σημασία και δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι αν δεν πέθαινε το ιστορικό στέλεχος θα ήταν αλλιώτικα τα πράγματα στο ΠΑΣΟΚ. Έτσι, η θυγατέρα του κάνει «γκελ» στο κόμμα.

Και ο τρίτος λόγος που η Γεννηματά είναι στις βασικές επιλογές, είναι ότι δεν έχει φθαρεί. Έχει υψηλή δημοτικότητα, δεν θεωρείται παλιό στέλεχος και μπορεί να μαζέψει τη Δημοκρατική Παράταξη ή το ΠΑΣΟΚ ή όπως αλλιώς θα λέγεται αυτό που θα δημιουργηθεί στη μετά Βενιζέλου εποχή. Και για να καταλάβετε πώς γίνονται αυτά τα πράγματα, βγήκαν ήδη οι πρώτοι «λαγοί». Ο Μιχάλης Κασσής το πρωί του Σαββάτου στον ραδιοφωνικό σταθμό “Real Fm” είπε:

«Για να βρει τον δρόμο του το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να συμμετέχει ούτε ο κ. Παπανδρέου ούτε ο κ. Βενιζέλος στα καινούρια πράγματα θα προσπαθήσουμε να διαμορφώσουμε μέσα στον ΠΑΣΟΚ. Δεν θα πρέπει να είναι υποψήφιοι. Υπάρχουν τόσα στελέχη τα οποία εκτιμώ ότι μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα. Αφού ανοίξει αυτή η κουβέντα και αυτός ο διάλογος, τότε θα πούμε και για πρόσωπα. Θα μπορούσαμε να πάμε με τη Φώφη Γεννηματά αυτό το διάστημα, μέχρι το συνέδριο και μετά το συνέδριο».

Θα δούμε πολλά ακόμη στο πράσινο στρατόπεδο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα