Η ευκαιρία του Κυριάκου...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει μια μοναδική ευκαιρία σήμερα, παρουσία της... ευγνωμονούσας Μέρκελ, να τονίσει, δημοσίως, τρία πράγματα:

ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ: Είναι μια συμφωνία η οποία δεν εξυπηρετεί τα εθνικά μας συμφέροντα και η ΝΔ δεν προτίθεται να την κυρώσει ούτε τώρα, ούτε αύριο, ούτε ποτέ.

Μπορεί η Γερμανία και οι εταίροι μας να... ευγνωμονούν τον Τσίπρα που ξεπούλησε την υπόθεση της Μακεδονίας, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού

λαού τάσσεται εναντίον της συμφωνίας και αυτή η ευαισθησία πρέπει να γίνει κατανοητή και σεβαστή από τους εταίρους. Η Ελλάδα θέλει την σταθερότητα στα Βαλκάνια, αλλά αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί σε βάρος των συμφερόντων της.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Μιας και η... ευγνωμονούσα ψέλλισε κάτι για τα όσα υπέστησαν οι Έλληνες κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών, με μεγάλη προσωπική της ευθύνη, να ξεκαθαρίσει ότι ο συνδυασμός των θηριωδών πλεονασμάτων και υψηλής φορολογίας είναι θανατηφόρος και οδηγεί τη χώρα σε οικονομικό και κοινωνικό αφανισμό. Η Ελλάδα για να έχει μια ελπίδα επαναφοράς στην κανονικότητα πρέπει να εγκαταλείψει αυτή την πολιτική και να δοθεί προτεραιότητα στην προσέλκυση επενδύσεων, την δημιουργία θέσεων εργασίας και την μείωση της ανεργίας.

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ: Η... ευγνωμονούσα μπορεί να εξέπεμψε δημοσίως ευχαριστίες για την... συνδρομή της Ελλάδος στο προσφυγικό, πρέπει όμως να καταστεί σαφές ότι η χώρα μας δεν μπορεί να μετατραπεί σε "αποθήκη ψυχών" και ένα απέραντο hot spot, ούτε να σηκώσει μόνης της το βάρος αντιμετώπισης του προσφυγικού. Μπορεί η... αριστερή ευαισθησία να κάμφθηκε με τον πακτωλό χρημάτων και την αμαρτωλή διαχείρισή του, η κατάσταση, όμως, που επικρατεί στα κέντρα υποδοχής προσβάλει την Ελλάδα και ντροπιάζει την Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα