Η 'Ολγα τρέμει από τα νεύρα της

Ένας μικρός τσαμπουκάς σε μια έκρηξη ευθιξίας. Έτσι μόνο μπορεί να περιγραφεί η κατάσταση στη διεύθυνση ενημέρωσης του Mega με την Ολγα Τρέμη να υπερβάλλει εαυτόν και μάλλον να το χοντραίνει σε επίπεδο αντίδρασης στο άκουσμα της παραίνεσης από τον πρώην σύζυγό της «Έλα Ολγα μου να ανεβάσουμε ξανά

το δελτίο γιατί έπεσε πολύ».

Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης, είχε δει νωρίτερα δύο από τους μετόχους της Τηλέτυπος. Εκεί του διαμηνύθηκε ότι έχει χαθεί…η μπάλα και ότι είναι θέμα ουσίας αλλά και prestige να ανέβει ξανά η τηλεθέαση στα προ Mundial επίπεδα. Του είπαν κι άλλα. Για το δελτίο του ΑΝΤ1, για τον πλουραλιστικό του χαρακτήρα, για τη σταθερότητα των απόψεών του και φυσικά για τους σχολιαστές του μιας και οι του Mega έχουν κουράσει.

Ο επικεφαλής της ενημέρωσης μετέφερε στην κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου τα καθέκαστα και εκείνη θεώρησε καλό να ρισκάρει τις 15.000 ευρώ που λαμβάνει σε μηνιαία βάση και να τα βροντήξει. Η να διαρρεύσει ότι τα βροντά (έτσι θα φαινόταν ότι επιστρέφει με παρακαλετά). Εννοείται ότι δεν έχει ανάγκη τον μισθό και εννοείται ότι θα μπορούσε να κάνει κάλλιστα μια σοβαρή εκπομπή σε εβδομαδιαία βάση. Όμως να της φορτώνεται μια τέτοια αποτυχία δεν το θέλει. Όπως δεν θέλει να φαίνεται ξεκρέμαστη στη βορά των bloggers που την ξεσκίζουν χωρίς αντίλογο από το κανάλι. Επίσημο ή ανεπίσημο.

Συμπέρασμα; Τα πράγματα είναι ρευστά. Η Μαρία Σαράφογλου είναι πάντα εκεί, έτοιμη να αναλάβει, χαίρουσα την αδιαφιλονίκητη συμπάθεια του πατέρα Μπόμπολα. Ένα ιδανικό αντίπαλο δέος στα παιχνίδια εξουσίας. Υπάρχουν και άλλα, άλλες πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια, τόσο εντός Mega όσο και εκτός. Αν στο Φάληρο η ισχυροποιούμενη κεντρική παρουσιάστρια δεν πάρει αυτό που θέλει, μην εκπλαγείτε αν τη δείτε να ανηφορίζει τη Μεσογείων. Τα συμβόλαια σπάνε εύκολα.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα