Γύρισε η κλεψύδρα για τον Μπαρτζώκα

Από το βράδυ της Δευτέρας η κλεψύδρα της υπομονής για τον Γιώργο Μπαρτζώκα έχει γυρίσει στα χέρια των αδελφών Αγγελόπουλων που είδαν τους πρωταθλητές Ευρώπης να χάνουν και πάλι από τον Παναθηναϊκό.

Μια ήττα που συνοδεύεται από την απώλεια ακόμη ενός στόχου για την χρονιά που διανύουμε , της κατάκτησης της 1ης θέσης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Λίγο διάστημα νωρίτερα ο Ολυμπιακός είχε τεθεί νοκ άουτ και

από το Κύπελλο και το χειρότερο , από τον αιώνιο και πάλι αντίπαλο, τον Παναθηναϊκό. Σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και το κακό ξεκίνημα στην φάση των «16» της Ευρωλίγκα με ένα αγνώριστο όπως παρουσιάστηκε στο Μιλάνο Ολυμπιακό και μια ομάδα που έχασε από ένα τουλάχιστον ισάξιο αντίπαλό της μέσα στο ΣΕΦ και βέβαια μιλάμε για την Μπαρτσελόνα.

Βασική αρχή των αδελφών Αγγελόπουλων είναι να μην μπερδεύονται στα πόδια των προπονητών και να επικεντρώνονται στο διοικητικό κομμάτι των «ερυθρολεύκων» . Τα κακώς κείμενα όμως είναι πολλά το τελευταίο διάστημα και ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να γράψει μια από τις χειρότερες σεζόν των τελευταίων χρόνων του.

Το πρόβλημα μεγεθύνεται σε υπερθετικό βαθμών όταν απέναντι διανύει αντιστρόφως ανάλογη πορεία ο αιώνιος αντίπαλος Παναθηναϊκός.

Το παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος ήταν καθοριστικό για την ροή των γεγονότων. Ο Ολυμπιακός εγκλωβίστηκε από τους “πράσινους” που χωρίς να πιάσουν σπουδαία απόδοση τον έριξαν στο καναβάτσο. Περιθώρια πλέον για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του δεν υπάρχουν. Η ανάκαμψη στην Ευρωλίγκα αλλά και η προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος έστω και με μειονέκτημα έδρας -που δεν έχει κάνει ποτέ απέναντι στον Παναθηναϊκό- θεωρούνται πλέον εκ των ουκ άνευ για τους ιδιοκτήτες της πειραϊκής ΚΑΕ . Σε αντίθετη περίπτωση η κλεψύδρα για τον Έλληνα τεχνικό θα ..αδειάσει

Keywords
Τυχαία Θέματα