Για διπλό παιχνίδι και «υπόγειες επαφές» με την Τροϊκα καταγγέλλεται ο ΣΥΡΙΖΑ

20:34 9/7/2014 - Πηγή: Antinews

Υπάρχουν ορισμένοι βουλευτές στον ΣΥΡΙΖΑ και αλλού που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους και κάνουν τα πάντα για να γίνουν γνωστοί. Έτσι, μάθαμε και τον παπα-Σούρα έτσι μαθαίνουμε τώρα και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Χατζηλάμπρου ο οποίος δήλωσε μέσα στη Βουλή ότι έχει και το κόμμα του ανθρώπους μέσα στην Τρόικα.

Χαρακτηριστικά

τα λόγια του κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το άρθρο που αφορά στην εθελούσια έξοδο εργαζομένων της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας «Φροντίσαμε και έχουμε μάθει το λεγόμενο σχέδιο, αλλά δεδομένου ότι... έχουμε και εμείς ανθρώπους στην τρόικα. Το σχέδιο αυτό λοιπόν έχει μόνο αριθμητικά δεδομένα να βγουν "τόσοι έξω"», γι' αυτό και είπα ότι δεν είναι σχέδιο».

Έχει ο ΣΥΡΙΖΑ ανθρώπους στην τρόικα; Υπάρχουν υπόγειες συζητήσεις με τους τροικανούς; Βάζουν λόγια οι Συριζαίοι στους δανειστές και το αντίθετο; Είναι πολλά τα ερωτήματα που προκύπτουν από τους «επαναστάτες» της Κουμουνδούρου γι' αυτό προκλήθηκε σάλος από τη ρήση αυτή.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τριαντάφυλλος σημείωσε με νόημα «Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν μπορεί να έχει διπλή κρυφή ατζέντα. Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα: τι συζητά ο ΣΥΡΙΖΑ με την Τρόικα και γιατί δεν δημοσιοποιεί αυτήν τη συζήτηση στην ελληνική κοινωνία; Οφείλει τώρα να δώσει εξηγήσεις στους Έλληνες πολίτες. Οι μάσκες έπεσαν»

Η τοποθέτηση του Βασίλη Χατζηλάμπρου προκάλεσε και την αντίδραση της Φώφης Γεννηματά η οποία αντιλήφθηκε άμεσα το «ολίσθημα» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Η αναπληρωτής υπουργός Άμυνας δήλωσε «Θα ήθελα μόνο να πω ότι είναι πολύ σημαντικό ότι έχει ήδη καταγραφεί στα πρακτικά της επιτροπής, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανθρώπους μέσα στην τρόικα και ίσως γι' αυτό δεν χρειάστηκε να έρθει στο γραφείο μου, για να ενημερωθεί από τα έγγραφα που έχουμε στα χέρια μας».

Και μόλις κατάλαβε τι είπε ο Χατζηλάμπρου το 'ριξε στην πλάκα. Είπε ότι έκανε χιούμορ.

«Η «βόμβα» είναι ότι αποκαλύπτεται το διαζύγιο που η συγκυβέρνηση έχει πάρει με την κοινή λογική, το χιούμορ και την πραγματικότητα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ σε απάντηση μέσω του πολιτικού του γραφείου.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα