Γεννηματά προς Τσίπρα: Από την κάλπη θα βγείτε και χαμένος και καμμένος

Εκλογές εδώ και τώρα ζήτησε η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά προβλέποντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις χάσει. "Από την κάλπη θα βγείτε και χαμένος και καμένος. Τελειώσατε. Φύγετε τώρα κύριε Τσίπρα, κάνατε κουρελού την δεδηλωμένη", είπε σε υψηλούς τόνους σε μια ιδιαίτερα επιθετική ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής.

αβεβαιότητα και η ανασφάλεια μας κρατούν πίσω, ξυπνήστε επιτέλους, πυροβολούμε τα πόδια μας" ανέφερε. "Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί, είναι τοξικός. Κουράσατε. Μετρηθήκατε. Βρεθήκατε λίγος. Πάμε παρακάτω", είπε. Και θυμίζοντας το προεκλογικό σποτ με τον Π. Καμμένο να δείχνει στον μικρό Αλέξη πώς να γράφει με το δεξί είπε: "Πράγματι μάθατε, αλλά το παρακάνατε. Όχι μόνο γράφετε αλλά υπογράφετε και με το δεξί".

Η επίθεση προς τον Αλ. Τσίπρα ήταν σκληρή και προσωπική. "Είστε πιο παλιό απ’ το παλιό, γίνατε το βαρίδι της Αριστεράς. Θέλατε να κατακτήσετε με κάθε μέσο την εξουσία. Στηριχτήκατε στα παραθεσμικά συστήματα της βαθιάς Δεξιάς. Μήπως γι’ αυτό σας το ανταποδίδουν; Δηλώσατε συγχωροχάρτι στην Καραμανλική περίοδο. Διχάζετε την κοινωνία. Ειλικρινά ανατρίχιασα ακούγοντας τον κ. Τσίπρα να ξύνει τις πληγές του Εμφυλίου Πολέμου. Αυτές που εδώ μέσα έκλεισαν ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Γιώργος Γεννηματάς".

Η κ. Γεννηματά αναφέρθηκε στις απειλές που δέχονται βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τις Πρέσπες καταδικάζοντάς της απερίφραστα.

"Κι αυτή είναι μια άλλη διαφορά μαζί σας" πρόσθεσε. "Γιατί εσείς, μετά από 8 χρόνια, τώρα ασχοληθήκατε. Θα είμαστε απέναντι σε όσους με καθοδήγηση και ανοχή του κυρίου Τσίπρα παρακολουθούσαν τους προπηλακισμούς, οι πολιτικές διαφορές λύνονται μονάχα στην κάλπη αλλά εκεί σας περιμένει ο ελληνικός λαός".

Πηγή:capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα