Φιλοκυβερνητικό tweet από... τον επίσημο λογαριασμό του Λιμενικού

Αίσθηση προκαλεί μία ακόμη "λανθασμένη" (και ημιτελής αυτή τη φορά) ανάρτηση με φιλοκυβερνητική χροιά στον επίσημο λογαριασμό του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής,

Ειδικότερα, νωρίτερα σήμερα έγινε η εξής ανάρτηση από το Λιμενικό: "Μετά το μνημόνιο θα φανεί το πραγματικό προφίλ αυτής της κυβέρνησης και αυτό".

Κικίλιας: Μετατρέπουν σε εργαλεία προπαγάνδας τα σώματα ασφαλείας

"Παρακαλούνται οι αφισοκολλητές του ΣΥΡΙΖΑ

να μην μετατρέπουν σε εργαλεία προπαγάνδας θεσμούς και σώματα ασφαλείας", σχολίασε από την πλευρά του ο Βασίλης Κικίλιας τομεάρχης Άμυνας και βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας.


Vassilis Kikilias✔@Vkikilias

Παρακαλούνται οι αφισοκολλητές του ΣΥΡΙΖΑ να μην μετατρέπουν σε εργαλεία προπαγάνδας θεσμούς και σώματα ασφαλείας.

10:52 PM - Jul 16, 2018

12352 people are talking about this

Κουρουμπλής: Λανθασμένη δημοσίευση

Διευκρινίσεις αναφορικά με το σημερινό tweet, παρέχει ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, κάνοντας λόγο για λανθασμένη δημοσίευση του τίτλου από δελτίο Τύπου συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ.

Eιδικότερα ο Π. Κουρουμπλής αναφέρει:

"Με αφορμή τη λανθασμένη δημοσίευση του τίτλου από δελτίο τύπου του ΥΝΑΝΠ Π.Κουρουμπλή για τη συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, δημοσίευση η οποία έγινε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος, το γραφείο του Υπουργού διευκρινίζει ότι:

1. Η συγκεκριμένη δημοσίευση οφείλεται σε αστοχία της αυτόματης διασύνδεσης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του Υπουργείου με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι το κείμενο που δημοσιεύτηκε ήταν μισό.

2. Αποτελεί πάγια τακτική του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή να μην αναμιγνύει το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή στις πολιτικές του αντιπαραθέσεις".

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοια "γκάφα", είχε γίνει και πριν λίγους μήνες και πιο συγκεκριμένα στις 5 Φεβρουαρίου, όταν από τον ίδιο λογαριασμό το Λιμενικό με ανάρτησή του, υπερασπιζόταν τον υπουργό Ναυτιλίας σχετικά με την υπόθεση Novartis. Το συγκεκριμένο tweet έχει πλέον διαγραφεί.

Πηγή:capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα