Έβαλαν το “μπαρούτι” Αγγελόπουλοι-Γιαννακόπουλος

Ούτε εμπρηστικά πρωτοσέλιδα , ούτε ραντεβού οπαδών ούτε τίποτα από τα συνηθισμένα “προσανάμματα” δεν χρειάστηκαν για να πάρει φωτιά το ντέρμπι των αιωνίων του μπάσκετ ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος την ερχόμενη Δευτέρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Αρκούσε η παρουσία των προέδρων τους στην κλήρωση των διαιτητών του αγώνα και οι ενστάσεις τους για την μη συμμετοχή στη διαδικασία τριών διεθνών ρέφερι (των Κορομηλά, Πηλοίδη, Φούφη) και το κλίμα μυρίζει

ήδη μπαρούτι .

«Έχετε χάσει την αξιοπιστία σας. Μας κοροϊδεύεται» ήταν η ατάκα του εκ των διόσκουρων του Ολυμπιακού Γιώργου Αγγελόπουλου όταν τοποθετήθηκε για τον αποκλεισμό από τη διαδικασία συγκεκριμένων διαιτητών. Είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε εδώ απ’ το 2004, για να δούμε πώς γίνεται η κλήρωση, ο ορισμός, το μαγείρεμα. Οι 2 απ’ τους 3 διαιτητές είναι οι ίδιοι με τις προάλλες. Είναι αστεία η κατάσταση που ζούμε. Κωμική» είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και πρόσθεσε πως «τώρα καταλάβαμε πώς πετάμε τα εκατομμύριά μας».

Η απάντηση σε ανάλογο ύφος από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ήρθε λίγο αργότερα κατά την διάρκεια των αντεγκλήσεων των αδελφών Αγγελόπουλων με το προεδρείο της ΚΕΔ «Ξέρω κι εγώ να πετάω λάσπη. Εσείς προσπαθείτε να κάνετε ό,τι μπορείτε για να διακοπεί ο αγώνας (σ.σ. αναφερόμενος στον αγώνα Κυπέλλου πριν λίγες μέρες). Φαίνεται κι απ’ τις δηλώσεις του κ.Μπαρτζώκα, του κ.Σπανούλη, των αντιπροέδρων σας. Σας έχει καταλάβει πλέον όλη η Ελλάδα»

Για το ρεπορταζ οι διαιτητές που ντέρμπι είναι οι Αναστόπουλος , Σχινάς, Χριστοδούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα