Εθνική:Χαμηλοί τόνοι ως την Τρίτη

Με τα βλέμματα χαμηλά θα μεταβούν οι διεθνείς στη Βουκουρέστι για τη ρεβάνς του 3-1 όπως φάνηκε από τις δηλώσεις τους τις επόμενες ώρες αλλά και από τις δηλώσεις των… Ρουμάνων.

«θα περάσουμε στην τελική φάση του Μουντιάλ αν διατηρήσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας και στο παιχνίδι της Ρουμανίας» είπε ο Κώστας Κατσουράνης που ωστόσο δεν θα αγωνιστεί στο κρίσιμο ματς αφού συμπλήρωσε κάρτες . «Έχουμε ακόμη 90 λεπτά μπροστά μας και πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα προκειμένου να προκριθούμε. Ούτε

πανηγυρισμούς ούτε τίποτα δεν χωράνε αυτές οι ώρες. Μπορούμε να τους αναβάλουμε για μετά τη ρεβάνς στο Βουκουρέστι» τονίζει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ενώ χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Κώστα Μήτρογλου που αμέσως μετά την αναμέτρηση τόνισε ότι η Εθνική θα πρέπει να παίξει σα να έληξε το πρώτο ματς 0-0.

Το σύνθημα είχε δώσει από νωρίς ο Φερνάντο Σάντος «πρέπει με νύχια και με δόντια να προφυλάξουμε αυτή τη νίκη. Το παιχνίδι στη Ρουμανία θα είναι πολύ σκληρό. Έχουμε ακόμη ένα ημίχρονο μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι , ξεκούραστοι και με καθαρό μυαλό».

Στη Ρουμανία την Εθνική ομάδα θα περιμένει μια καυτή ατμόσφαιρα που αναμένεται να δημιουργήσουν περισσότεροι από 50.000 φίλαθλοι .Θα είναι ένα από τα ισχυρά χαρτιά που θα ρίξουν οι αντίπαλοί μας στο τραπέζι στην προσπάθειά τους να ανατρέψουν την ήττα του Φαλήρου. « Θα παλέψουμε ως το τελευταίο λεπτό για να προκριθούμε. Η Ελλάδα ήταν καλύτερη στο πρώτο παιχνίδι αλλά εμείς δεν τα παρατάμε . Δυστυχώς δεν έχουμε πολλούς καλούς παίκτες προκειμένου να αντικαταστήσουμε αυτούς που χάσαμε από κάρτες αλλά όποιος και να παίξει θα δώσει τα πάντα για την πρόκριση» τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Ρουμανίας Βίκτορ Πιτούρκα που χαρακτήρισε παιδική χαρά την άμυνα της ομάδας του στο 3ο γκολ που σημείωσε η Εθνική μας με τον Μήτρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα