Επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα στην επιχείρηση της συζύγου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρέβας Μητσοτάκη.

Ειδικότερα, άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από τρία γκαζάκια στην είσοδο της επιχείρησης, που βρίσκεται στην οδό Τάκη, στην περιοχή του Ψυρρή, τα οποία εξερράγησαν στις 02:40. Από την έκρηξη προκλήθηκε μαύρισμα στην είσοδο. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από την Διεύθυνση Ασφάλεια Αττικής.

Τι

tweet-αρε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης

Την εμπρηστική επίθεση στην επιχείρηση της συζύγου του σχολίασε μέσω twitter ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, σχολίασε ότι "Επίθεση σήμερα το πρωί με γκαζάκια στο γραφείο της συζύγου μου. Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν εμένα. Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει".

Kyriakos Mitsotakis✔@kmitsotakis

Επίθεση σήμερα το πρωί με γκαζάκια στο γραφείο της συζύγου μου. Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν έμενα. Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει.

8:33 π.μ. - 12 Φεβ 2018

914370 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Το Μαξίμου καταδικάζει την επίθεση σε επιχείρηση Μαρέβας Μητσοτάκη

Την "απερίφραστη και αποφασιστική" καταδίκη του στην επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη, εκφράζει το Μαξίμου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, σημειώνεται:

"Καταδικάζουμε απερίφραστα και αποφασιστικά την επίθεση στην επιχείρηση της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη".

Ποτάμι: Σύμπτωμα ενός νοσηρού πολιτικού κλίματος η επίθεση

H επίθεση κατά της επιχείρησης της Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη αποτελεί σύμπτωμα ενός νοσηρού πολιτικού κλίματος. H σύζυγος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει κατά καιρούς στοχοποιηθεί μόνο και μόνο επειδή είναι σύζυγος του κ. Μητσοτάκη. Πέραν της αυτονόητης καταδίκης, είναι καθήκον όλων των δημοκρατικών δυνάμεων να αποφεύγουν δηλώσεις που δημιουργούν συγκρουσιακές συνθήκες.

Καταδικάζει την επίθεση η Ντόρα Μπακογιάννη

Για ατραπό στην οποία έχει μπει η κυβέρνηση και χτυπάει ευθέως την ποιότητα της δημοκρατίας μας, έκανε λόγο σε tweet της η Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της συζύγου του προέδρου της ΝΔ.

"Όταν στοχοποιείς έναν άνθρωπο επειδή είναι σύζυγος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή επειδή είναι επιχειρηματίας, αυτά είναι τα αποτελέσματα! Η ατραπός στην οποία έχει μπει η κυβέρνηση, χτυπάει ευθέως την ποιότητα της δημοκρατίας μας".

Ντόρα Μπακογιάννη@Dora_Bakoyannis

Όταν στοχοποιείς έναν άνθρωπο επειδή είναι σύζυγος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή επειδή είναι επιχειρηματίας, αυτά είναι τα αποτελέσματα! Η ατραπός στην οποία έχει μπει η κυβέρνηση, χτυπάει ευθέως την ποιότητα της δημοκρατίας μας.

9:43 π.μ. - 12 Φεβ 2018

23370 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα