Επιστροφή στην κανονικότητα (του 41%)…

Του Strange Attractor

Ολοκληρώθηκαν με πλήρη επιτυχία οι εκλογές για την αρχηγία του Σύριζα, ο Κεν Κάσελ νίκησε πανηγυρικά, και τώρα οι μισοί συριζαίοι γλείφουν τις πληγές τους ενώ οι άλλοι μισοί χορεύουν τσάμικο από τη χαρά τους, οσμιζόμενοι ένα νέο ρεσάλτο στο Μαξίμου. Έτσι μάλλον θα πορευτούμε μέχρι το συνέδριο, οπότε θα κατακάτσει ο κουρνιαχτός, με τον κάθε ριζοσπάστη αριστερό κατεργάρη να πηγαίνει στον πάγκο του.

Προς το παρόν η «κασσελιάδα» από πλευράς ΜΜΕ

χαλάρωσε, άρα τώρα μάλλον επιστρέφουμε στην κανονικότητα του 41%, δηλαδή τα κεφάλια μέσα.

Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα για τον ανέμελο πρωθυπουργό μας, που εν μέσω πυρκαγιών και πλημμυρών κατάφερε να ανασάνει μιας και όλες οι μεγάλες πένες, όλοι οι κήνσορες, όλες οι εφημερίδες, όλα τα σάιτς, όλα τα πρωινάδικα, όλοι ανεξαιρέτως ασχολούνταν φουλ τάιμ με το φαινόμενο Κάσελ, τον νέο Κένεντι της χώρας μας.

Ο οποίος θα κάνει κι αυτός ένα μικρό διάλειμμα, επιστρέφοντας στην Αμερική (μαζί με τον υπέρκομψο Τάιλερ) για να φέρουν τα χειμωνιάτικά τους, μιας και όπως είπε ο αδελφός του Κεν «τα παιδιά ήρθαν για διακοπές, και δεν ήταν προετοιμασμένα».

Με κάποιους κακότροπους να λένε πως ο Κεν πάει στην Αμερική για να διατηρήσει το στάτους του ως μόνιμος κάτοικος ΗΠΑ, μιας και αν δεν το κάνει σε τακτά διαστήματα θα πρέπει να πάει φαντάρος στο Αιλάντα.

Τον φαντάζεστε να τρέχει με φόρτο μάχης στα όρη και στα λαγκάδια φωνάζοντας «Αέρα»;

Θα χαλάσει το μαλλί.

Χώρια που ο Τάιλερ θα μείνει πίσω μόνος του, και αν δεν αρχίσει να πλέκει τερλίκια ίσως η μοναξιά τον οδηγήσει σε ξένες αγκαλιές… δράμα δηλαδή.

Τέλος πάντων, όλα είπαμε θα βγουν στη φόρα στο συνέδριο, όπου οι διάφορες άτυπες συνιστώσες θα πουν τη γνώμη τους για τη νέα αριστερή προοπτική του ριζοσπαστικού αυτού κόμματος, οι σύνεδροι το ίδιο, και στο τέλος θα αποφασίσουν τα όργανα, αφού πρώτα τοποθετηθεί και ο Κεν, ξεδιπλώνοντάς το όραμά του για μια λεύτερη και αριστερή Ελλάδα.

Ίσως παρευρεθούν και οι Έλληνες εφοπλιστές, αφού όπως είπε ο μπαμπάς Κάσελ, τη βραδιά της εκλογής του γιου του, τον πήραν τηλέφωνο όλοι τους, για να τον συγχαρούν, τονίζοντας πως θα τον στηρίξουν με ζέση και πάθος!

Και για όσους εκπλήσσονται από την εφοπλιστική στήριξη στον αριστερό μορφονιό, να μη ξεχνάμε πως σύμφωνα με το βιογραφικό του (στη σελίδα του Σύριζα παρακαλώ), είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, στο οποίο φοίτησε και φοιτά όλη η ελληνική εφοπλιστική και μη ελίτ. Άρα, αλληλεγγύη και έτσι.

Τώρα πώς είναι απόφοιτος του Κολλεγίου, ενώ δηλώνει και απόφοιτος αμερικανικού ιδιωτικού λυκείου (από τα 14 του ξεριζώθηκε στις ΗΠΑ, λέει) θα το βρει η υπΕρεσία…

Τα κεφάλια μέσα λοιπόν, και επιστροφή στην κανονικότητα του 41% που λέγαμε.

Ήτοι: Ακρίβεια στα πάντα όλα, σε σημείο που να χρειάζεται ένα ανάλογο 112, που να μας προειδοποιεί να εγκαταλείπουμε τα μπακάλικα και τα σούπερ μάρκετ όταν το γάλα αγγίζει τα 2 ευρώ το λίτρο, και τα φασολάκια τα 7 ευρώ το κιλό (αγόρασα χθες μισό κιλό ψωμί με προζύμι μόλις 1.55 ευρώ).

Όσο για το λάδι τι να πει κανείς; Σε λίγο οι χάιδες θα ανοίγουν φιάλη ΕΛΑΪΣ στα κωλάδικα, αντί για μαύρο Τζόνι.

Κι αν παραγγείλουν τενεκέ μπορεί να τους τον φέρνει ο ίδιος ο ΛεΠα, ανοίγοντάς τον κιόλας!

Για τη βενζίνη τι να πούμε; 2 και πλέον ευρώ το λίτρο η απλή (το 1.25 φόροι του κράτους),αλλά όπως λένε οι άριστοι αρμόδιοι «φταίει ο πόλεμος στην Ουκρανία»!

Έναν πόλεμο που τον θυμούνται μόνο όταν είναι να δικαιολογήσουν την αισχροκέρδεια των φίλων τους επιχειρηματιών.

Και που εγώ τον θυμάμαι όταν 3-4 φορές τη βδομάδα συναντώ στο δρόμο μου για Χαλκιδική Λαμποργκίνι και Φερράρι, με ουκρανικές πινακίδες δυστυχών «προσφύγων πολέμου».

Οσονούπω έρχεται και το πετρέλαιο θέρμανσης, που αν ακούσω τους βενζινοπώλες θα κοστίζει πάνω από 1.50 ευρώ το λίτρο. Ουδέν σχόλιον…

Τα καυσόξυλα; 10 ευρώ το τσουβάλι (αν είσαι τυχερός).

Δηλαδή, όπως πάει το πράγμα μάλλον φέτος θα φροζιάσουνε τα τέτοια μας, που λέει κι ο κοψοχέρης φίλος μου ο Ντέμης, που το ’19 επέστρεψε μόνιμα από την Αλάσκα (εστιάτορας χαμπουργκεράς ήταν επί 30 χρόνια) για να ψηφίσει τον Κυριάκο!

Πάμε παρακάτω…

Η νεανική βία και η νεανική εγκληματικότητα θερίζουν.

Ξύλο, μαχαιρώματα, κ.ο.κ. Γιατί άραγε;

Για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν είναι του παρόντος, αλλά ο κυριότερος είναι πως τα βλαστάρια μας γνωρίζουν πολύ καλά πως ό,τι και να κάνουν, όσους και να σφάξουν δε θα πάθουν τίποτα καθότι ανήλικοι.

Τόσο απλά.

Όταν το ίδιο φαινόμενο χτύπησε στα ‘90ς την Αμερική, οι εκεί βελανιδοφάγοι που όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες μπλα, μπλα… έκατσαν και σκέφτηκαν, και έφτιαξαν νόμους βάσει των οποίων ανήλικοι εγκληματίες μπορούν να δικάζονται ως ενήλικοι. Ναι, αλλά εμείς είμεθα δημοκράτες, ε;

Εξίσου σκληρή και η κανονική εγκληματικότητα, που έχει κάνει άλματα με σχεδόν καθημερινές εκτελέσεις, ακόμη και ομαδικές, εν μέση οδώ.

Και με την αστυνομία να αδυνατεί λόγω λειψανδρίας, μιας και πάνω από 6.000 αστυνομικοί είναι αποσπασμένοι και επιφορτισμένοι να κάνουν τον σοφέρ ή να κουβαλάνε τις τσάντες «στόχων» (στόκων), ακόμη και σελέμπριτι, ακόμη και «επισήμων» που όμως έχουν αποσυρθεί από την πολιτική σκηνή εδώ και δεκαετίες.

Με τον ακάματο πρωθυπουργό μας να μας διαβεβαιώνει από βήματος ΔΕΘ, πως όλοι αυτοί θα επιστρέψουν στα αστυνομικά τμήματα. Αν τους βρει, ίσως.

Πάντως εγώ ο ποταπός τα ίδια ακούω κάθε φορά που έχουμε ΔΕΘ εδώ και δεκαετίες…

Έχουμε και τις ροές των «μεταναστών», που έχουν σπάσει τελευταία το ρεκόρ της εποχής της κυρά Τασίας και του Μουζάλα, μόνο που τότε τους λέγανε «πρόσφυγες».

Κανείς δε μιλάει πια γι’ αυτό, εκτός από τις ΜΚΟ (που ακόμη τις καταμετράει ο Κουμουτσάκος 5 χρόνια τώρα) οι οποίες συνεχίζουν να κάνουν πάρτι.

Είπα για ρεκόρ, και θυμήθηκα και το ρεκόρ των μετακλητών, που οι άριστοι έσπασαν εκείνο του Σύριζα από το 2020 παρακαλώ, αλλά συνεχίζουν ακάθεκτοι να διορίζουν χειροκροτητές τους (αντικρατιστές οι περισσότεροι). Να δείτε που σε λίγο θα ισχύσει εκείνο που διάβασα κάπου, πως στο τέλος ο μόνος αντικρατιστής που δε θα διοριστεί μετακλητός στο δημόσιο θα είναι ο… Τζήμερος!

Κανονικότητα λοιπόν, χωρίς τρένα, χωρίς μετρό στη Θεσσαλονίκη (ίσως λειτουργήσει όταν κλείσει 40ετία από τα πρώτα σκαψίματα), με μπόλικες πλημμύρες, με τον Έβρο στάχτη, τη Θεσσαλία και τη Μαγνησία μέσα στον βούρκο, έρχονται οσονούπω και τα χιόνια, αυξάνονται μέχρι τέλος του μήνα και τα διόδια, και όλα πάνε μια χαρά.

Κερδάμε με Κυριάκο. Το λένε οι αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες, που δηλώνουν κάτω από 5.000 ευρώ εισόδημα το χρόνο (έχω φίλο αυτοαπασχολούμενο με Καγιέν, με ρετιρέ, και με εξοχικό, που δικαιούται και παίρνει μάρκετ πας ως άπορος), το λένε και οι φίλοι της οικογένειας και του Μαξίμου κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες!

Κυριάκο λένε, και στάζει μέλι ο στόμας τους!

Κανονικότητα…

ΥΓ- Φήμες που θέλουν τον Κυριάκο να τον έχουν με κομπρέσες και βαλεριάνες από τότε που εμφανίστηκε ο Κεν Κάσελ στο προσκήνιο, ελέγχονται ως ανυπόστατες.

The post Επιστροφή στην κανονικότητα (του 41%)… appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα