Επίσκεψη-πρόκληση στην Κομοτηνή από τον Μουχαρέμ Ιντζέ

Με ιδιαίτερη προσοχή παρακολουθούνται τα βήματα του Μουχαρέμ Ιντζέ ο οποίος πραγματοποιεί σήμερα… ιδιωτική επίσκεψη στην Θράκη.

Τα ερωτηματικά είναι πολλά καθώς η Τουρκία βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο οπότε είναι απορίας άξιον πώς και γιατί η ελληνική πολιτεία επέτρεψε κάτι τέτοιο όταν σε αρκετές χώρες της Ευρώπης έχουν απαγορευτεί ομιλίες Τούρκων πολιτικών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το… παραθυράκι για τον Ιντζέ είναι πως η επίσκεψη είναι ιδιωτική, ωστόσο αναμένεται με μεγάλη προσοχή τι θα πει, σε ποιους και ποιοι θα τον συναντήσουν!

Ο υποψήφιος των κεμαλιστών,

θυμίζουμε είναι στο ρεπουμπλικανικό κόμμα που διεκδικεί μερικές δεκάδες ελληνικά νησιά. Αυτό που καταρρίπτει ωστόσο το άλλοθι της ιδιωτικής επίσκεψης είναι πως θα μιλήσει μπροστά στο κτήριο της αυτοαποκαλούμενης «τουρκικής νεολαίας».

Το πρόγραμμα – πρόκληση του Μουχαρέμ Ιντζέ

Στη μία και μισή ο Τούρκος υποψήφιος θα βρεθεί στην αυτοαποκαλούμενη «Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής» και στη συνέχεια, ένα τέταρτο μετά τις δύο το μεσημέρι θα βρεθεί στην αυτοαποκαλούμενη «Ένωση Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης», ενώ αμέσως μετά θα βρεθεί στο Τσουκούρ καφέ και στη συνέχεια στον τάφο του Αχμέτ Σαδίκ. Η επίσκεψη θα λήξει νωρίς το απόγευμα καθώς έχει προγραμματιστεί να περάσει τα σύνορα με τη Βουλγαρία στις τέσσερις.

Σε κάθε περίπτωση η σημερινή επίσκεψη του Τούρκου υποψηφίου για την προεδρία αποτελεί ακόμη μια πρόκληση από την μεριά της Τουρκίας και δείχνει ότι άσχετα από το ποιος έχει την εξουσία η Θράκη μπαίνει στο στόχαστρο.

eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα