Ενόχληση αστυνομικών από τις επίσημες ανακοινώσεις για το συλλαλητήριο

13:42 5/2/2018 - Πηγή: Antinews

Την ενόχλησή του για τις εκτιμήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με το πλήθος του κόσμου που συγκεντρώθηκε χθες στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην πλατεία Συντάγματος, εκφράζει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόριος Γερακαράκος, αμφισβητώντας τους επίσημους υπολογισμούς.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωση της αστυνομίας, στην εκδήλωση συμμετείχαν περίπου 140.000 πολίτες.

"Δηλαδή όλο αυτό ισούται με δύο ΟΑΚΑ ...???" διερωτάται σε ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ

στο facebook ο κ. Γερακαράκος, που συνοδεύεται από αεροφωτογραφία του συγκεντρωμένου πλήθους.

Όπως τονίζει ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ "κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ακυρώνει τον αγώνα χιλιάδων Αστυνομικών που από το πρωί εργάζονται για να μπορεί ο Λαός να εκφραστεί με ασφάλεια".

Την ανακοίνωση της αστυνομίας σχολίασε και ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Θεόφιλος Παπαδάκης. Όπως είπε "είναι πασιφανές ότι ήταν πολύ περισσότερος κόσμος από 140.000. Αυτές οι εικόνες πρέπει να είναι από τις πρώτες στιγμές του συλλαλητηρίου", ενώ αναφέρθηκε και στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία από το ελικόπτερο.

"Δεν αναγράφεται η ώρα στο βίντεο αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι εσκεμμένο ή όχι", είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΝΤ1 και συνέχισε: "Είναι αυτή η εικόνα δύο γήπεδα ΟΑΚΑ; Εγώ βλέπω δεκάδες γήπεδα ΟΑΚΑ". "Μας έχουν προκαλέσει θυμό, ιδιαίτερα σε εμάς τους χαμηλόβαθμους, οι ανακοινώσεις ότι δεν είχε κόσμο το συλλαλητήριο. Όταν η αστυνομία διασφαλίζει ένα εκατ. κόσμου, γιατί δεν μπορεί να βγάλει ένα σωστό δελτίο Τύπου;", αναρωτήθηκε.

Το βίντεο της αστυνομίας

capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα