Εκτίθεται μόνος του ο Αναστασίου

Μερικές φορές ο Γιάννης Αναστασίου ξεχνάει ότι είναι ο προπονητής μιας μεγάλης ομάδας όπως είναι ο Παναθηναϊκός και κάνει άστοχες δηλώσεις που ούτε σε γήπεδα ερασιτεχνικών κατηγοριών δεν ακούει κανείς.

Μια τέτοια έκανε και το απόγευμα της Κυριακής στην Κατερίνη αμέσως μετά τον αγώνα κόντρα στον Παναθρακικό από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 2-1

Ρωτήθηκε λοιπόν ο Γιάννης Αναστασίου

γιατί ο Παναθηναϊκός ενώ είχε κατοχή μπάλας στο δεύτερο ημίχρονο δεν έκανε πολλές ευκαιρίες και η αποστομωτική απάντηση που πήρε ο δημοσιογράφος ήταν αυτή:

«Πόσες θα έπρεπε να δημιουργήσει για να ικανοποιηθείτε; Θα φροντίσω την επόμενη φορά να κάνουμε δύο παραπάνω για να σας ικανοποιήσουμε».

Και εκνευρισμένος να ήταν ασφαλώς δεν δικαιολογεί την αντίδραση του τη στιγμή μάλιστα που και ο ίδιος ευαγγελίζεται ένα νέο ύφος και ήθος από όλους όσους ασχολούνται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η απάντηση που έδωσε σε μια άλλη ερώτηση αμέσως μετά εξηγεί εν μέρει την ατάκα του αλλά δεν την δικαιολογεί . Πιο συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε αν βλέπει να μην προσπαθούν οι παίκτες του είπε:

«Δεν θα έλεγα ότι δεν προσπαθούν, προσπαθούν αλλά το ποδόσφαιρο είναι και ψυχολογία. Προσπαθούμε να φτιάξουμε ψυχολογία αλλά κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες προσπαθούν να μας χαλάσουν την ψυχολογία. Την αγωνιστική εικόνα τη διορθώσαμε».

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα