Εισιτήρια μόνο για πατρίκιους από τον Ολυμπιακό

22:28 6/2/2014 - Πηγή: Antinews

Το σούπερ μάρκετ του μήνα θα πρέπει να θυσιάσουν όσοι θελήσουν να παρακολουθήσουν την προσπάθεια του Ολυμπιακού απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στο «Γ. Καραισκάκης» για την φάση των «16» του Champions League. Τα «μαγικά χαρτάκια» βγαίνουν στην κυκλοφορία από το πρωί της Παρασκευής και φτάνουν ακόμη και τα 350 ευρώ για όσους αποφασίσουν να δουν το μεγάλο ντέρμπι από τις θύρες των επισήμων.

Όμως

και για τις υπόλοιπες θύρες οι τιμές μόνο ως τσουχτερές μπορούν να χαρακτηριστούν. Ναι μεν ο αντίπαλος είναι μεγάλος , οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ωστόσο προφανώς ξεχνούν την δύσκολη οικονομική κατάσταση που περνούν οι Έλληνες. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι ο μέσος όρος της τιμής των εισιτηρίων πλησιάζει τα 100 ευρώ . Κι αν κάποιος θελήσει να πάρει την σύζυγό του ή το παιδί του (δεν έχουν ανακοινωθεί παιδικές τιμές) τότε το πράγμα γίνεται απαγορευτικό.

Πιο συγκεκριμένα οι τιμές των εισιτηρίων είναι : 30, 40,60, 70, 90, 100, 125, 150 και 350 ευρώ. Με δεδομένο ότι τα εισιτήρια με τις χαμηλότερες τιμές θα πάνε στους οργανωμένους , για τον υπόλοιπο κόσμο μένουν αυτά που ξεκινούν από 60 ευρώ. Σε αυτά τα ποσά θα πρέπει να συνυπολογιστεί ότι για να αγοράσει κάποιος εισιτήριο θα πρέπει να έχει την κάρτα φιλάθλου του Ολυμπιακού η οποία κοστίζει άλλα 10 ευρώ για την ενίσχυση των ερασιτεχνικών τμημάτων του συλλόγου.

Κι όλα αυτά την εποχή που η ΠΑΕ Ολυμπιακός κάνει νέο ρεκόρ εσόδων από τις επιχορηγήσεις της UEFA για τις νίκες του στο Champions League και ως πριμ για την πρόκρισή του στους «16» του θεσμού.

Δίκαια λοιπόν στο άκουσμα των τιμών των εισιτηρίων κάποιοι είπαν ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να μην σκέφτεται τους φιλάθλους του σκέφτεται όμως (και καλά κάνει) τους σεισμοπαθείς της Κεφαλλονιάς...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα