Ο υμνητής του Τσέρνομπιλ, βρίζει τον Σαμαρά

17:08 2/8/2013 - Πηγή: Antinews

Έχουμε ασκήσει σφοδρή κριτική κατά των απόψεων του κ. Τσίπρα. Τον έχουμε αποκαλέσει πρόεδρο του 15μελούς, ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου, ότι έχει ξεφύγει. Ποτέ, όμως, δεν τον βρίσαμε. Διότι πρέπει να υπάρχει κι ένας σεβασμός στα πρόσωπα έστω κι αν δε συμφωνείς καθόλου με τις απόψεις τους.

Όταν λοιπόν το κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, η Αυγή, βγαίνει και βρίζει τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας , τότε μάλλον η κατάσταση έχει ξεφύγει και

κάποιος στην Κουμουνδούρου πρέπει να τους μαζέψει. Δεν έχουμε να κάνουμε με τον… Διαμαντόπουλο ή κάποιο μεσο-τελευταίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ και της Χρυσής Αυγής.

Έχουμε να κάνουμε με τον νόμιμα εκλεγμένο πρωθυπουργό της χώρας ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι ευγενής άνθρωπος, ακόμη και με τους άθλιους υβριστές του.

Τώρα, λοιπόν, κατά πόσο ο διευθυντής της Αυγής, Θανάσης Καρτερός, τολμά να υβρίζει με αυτό τον τρόπο τον κ. Σαμαρά, αυτό θα πρέπει να το ρωτήσουμε στην Κουμουνδούρου. Από την άλλη, καλό είναι να βλέπουμε και ποιοι υβρίζουν και να θυμόμαστε την περίφημη ατάκα του Γεωργίου Παπανδρέου (του Γέρου) στη Βουλή όταν τον έβριζαν και αυτός περιφρονητικά είπε: «Αυτός έβρισε, δεν έχει σημασία».

Ο κ. Καρτερός, άξιο τέκνο του ΚΚΕ στα νιάτα του κι αργότερα, ασπάστηκε την ευρωπαϊκή αριστερά και την ανανέωση αργότερα. Λέγεται ότι ήταν εκείνος που όταν έγινε το Τσέρνομπιλ προέτρεπε τον κόσμο να τρώει κανονικά φρούτα και λαχανικά γιατί το ατύχημα στο πυρηνικό εργοστάσιο, σύμφωνα με τον κ. Καρτερό, ήταν προπαγάνδα του διεθνούς καπιταλισμού κατά της… σοσιαλιστικής Ρωσίας.

Τι να περιμένει κανείς, λοιπόν, από ένα μισθοφόρο δημοσιογράφο που εκτελεί βρόμικες αποστολές του εκάστοτε κόμματός του. Αλλά και τι να περιμένει ο κόσμος από τον ΣΥΡΙΖΑ που ευαγγελίζεται την αλλαγή στην Ελλάδα με ήθος, αλλά έχει στην αγκαλιά του άξεστους και αδιάντροπους δημοσιογράφους;

Ανεπάγγελτοι της δημοσιογραφίας που όπου πήγαν εκτός του κόμματος απέτυχαν, αποφάσισαν τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ρεύμα, να γίνουν γνωστοί. Σ’ ανθρώπους σαν τον Καρτερό θα στηριχθεί ο Τσίπρας για να στελεχώσει την ΕΡΤ, το ΑΠΕ κλπ. Όταν γίνει κυβέρνηση;

Πράγματι, η… καρτερία του κόσμου έχει εξαντληθεί από τις πολλές θυσίες. Όμως, έχει εξαντληθεί και η καρτερία και οι ευγενικοί τρόποι απέναντι στον κομματικό στρατό του ΣΥΡΙΖΑ που έχει μεταλλαχθεί σε Γκαίμπελς μαζί με Κροπότκιν.

Keywords
Τυχαία Θέματα