Ευτυχώς που μίλησε ο Παπαγγελόπουλος!!!

Όλα τα είχε η Μαριορή ο φερετζές της έλειπε... Αυτή η ατμόσφαιρα επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία και είναι απορίας άξιον πώς ένα κόμμα που κυριαρχεί στο πολιτικό σκηνικό, να ασχολείται με εσωτερικές έριδες, με προσπάθεια για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και με ρεβανσιστικές τάσεις από ορισμένους.

Αντί να σιωπούν ορισμένοι, όπως έκαναν εδώ και καιρό, να σηκώνουν όλοι τα μανίκια για δουλειά και να βάζει ο καθένας το λιθαράκι του για να φύγει η αριστερή χολέρα, επιδίδονται σε δηλώσεις

και κινήσεις που είναι προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Δύο δηλώσεις έκαναν αίσθηση μετά την υπόθεση με την απόφαση για το Βατοπέδι. Η πρώτη είναι του ακραιφνούς καραμανλικού και υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ψεκασμένων, του πρώην δικαστή Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Εν ολίγοις ο συνήθως λιγομίλητος κ. Παπαγγελόπουλος μίλησε για «Ιούδες» εντός της ΝΔ και τόνισε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι Καραμανλής και Τσίπρας είναι έντιμοι. Είπε:

«Έχω πει πολλές φορές ότι τους λαοπρόβλητους ηγέτες, τα ντόπια και ξένα συμφέροντα, οι νταβατζήδες της διαπλοκής, οι λακέδες και τα γιουσουφάκια της ενημέρωσης προσπαθούν να εξουδετερώσουν με κάθε τρόπο. Αυτό συνέβη με τον Κώστα Καραμανλή, αυτό συμβαίνει και σήμερα με τον Αλέξη Τσίπρα» σημείωσε ο κ. Παπαγγελόπουλος και πρόσθεσε: «Δυστυχώς όλοι αυτοί δέσμιοι της υλιστικής προσέγγισης των πραγμάτων και της τεχνοκρατικής αντίληψης υστερούν σε πνευματικότητα και αγνοούν την Ιστορία και τα διδάγματά της. Τα δημόσια πρόσωπα όσο περισσότερο τα αδικείς τόσο περισσότερο ισχυροποιούνται».

Ο αναπληρωτής υπουργός ανέφερε ακόμη πως «οι εκπρόσωποι της διαπλοκής, με σύμμαχό τους το βαθύ κράτος που υπάρχει σε όλες τις δομές της κρατικής εξουσίας, χρησιμοποίησαν και προσπαθούν και τώρα να χρησιμοποιήσουν τη Δικαιοσύνη για τους άνομους σκοπούς της. Χαλκεύτηκαν κατηγορίες, σχηματίστηκαν δικογραφίες, ασκήθηκαν ποινικές διώξεις, εκτελώντας συμβόλαια πολιτικά και επιχειρηματικά. Αυτά έχουν τελειώσει πια». Πρόσθεσε, επίσης, ότι «κάποιοι που μέχρι πρότινος αλώνιζαν στον χώρο της Δικαιοσύνης πρέπει να καταλάβουν ότι η Δικαιοσύνη δεν τους ανήκει».

Δηλαδή τι μας λέει ο κύριος υπουργός που προσκύνησε τον ΣΥΡΙΖΑ για μια καρέκλα; Ότι Καραμανλής και Τσίπρας είναι οσιομάρτυρες και χτυπιούνται από τα συμφέροντα και τη διαπλοκή και όλοι οι υπόλοιποι είναι διαπλεκόμενοι και κακοί άνθρωποι.

Τι να πει κανείς. Το γεγονός και μόνο ότι βάζει τον «αγαπημένο» του πολιτικό, τον κ. Καραμανλή, στην ίδια θέση με τον Τσίπρα καταλαβαίνει κανείς με ποιους έχουμε να κάνουμε. Και δείχνει ότι η σύμπλευση, η υπόγεια συμπόρευση του πρώην με τον νυν πρωθυπουργό επιβεβαιώνεται από έναν «καραμανλικό» που έγινε υπουργός της αριστεράς. Ευτυχώς που μίλησε ο κ. Παπαγγελόπουλος για να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει και ποιοι θα έπρεπε να ζητήσουν συγγνώμη κάποτε από τη Νέα Δημοκρατία και από την πατρίδα.

Η δεύτερη δήλωση και η γενικότερη στάση αφορά στον «γιο του ταχυδρόμου». Τον κ. Ρουσόπουλο δηλαδή ο οποίος είπε λίγο – πολύ ότι πρέπει κάποιοι εντός της ΝΔ να ζητήσουν συγγνώμη για τη στάση τους και για το γεγονός ότι εγκατέλειψαν την κυβέρνηση Καραμανλή που «συκοφαντήθηκε» με τον τρόπο που ο ίδιος πιστεύει.

Ποιοι να ζητήσουν συγγνώμη κύριε Ρουσόπουλε και από ποιον; Τι έχετε να πείτε δηλαδή εσείς που εξαφανιστήκατε επί 8 χρόνια και τώρα διεκδικείτε ξανά πολιτικούς θώκους;

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Ρουσόπουλος είπε ότι δεν υπάρχουν υπόγειες διαδρομές Τσίπρα – Καραμανλή και ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος έχει προσωπική φιλία και είναι γείτονας με τον πρωθυπουργό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα βρήκε ο Αλέξης με τον Καραμανλή. Αυτό τι να πούμε: Ας το κρίνει ο λαός της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Ρουσόπουλος, ο κ. Βουλγαράκης, ο κ. Δούκας, ο κ. Παπαγγελόπουλος και ο κ. Καραμανλής είναι παρελθόν για τη Νέα Δημοκρατία και για τη χώρα. Πρόσφεραν αυτά που πρόσφεραν ας πάνε στο σπίτι τους να ζήσουν με τα παιδάκια τους. Ας αφήσουν τη ΝΔ και τη χώρα να τραβήξει το δρόμο της. Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από «εφεδρείες» και πλέον σ' αυτή τη χώρα έχει περάσει ανεπιστρεπτί η δήλωση «Καραμανλής ή τανκς». Άλλωστε, εκείνος ο Καραμανλής ήταν πολύ μεγάλος και εδικαιούτο να βρίσκεται στη μία πλευρά του διλήμματος.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα