Έχουν τα κότσια να βάλουν τους φασίστες φυλακή όπως έκανε ο Σαμαράς;

Μερικά θρασίμια της Χρυσής Αυγής επιτίθενται σε γυναίκες και μάλιστα δικηγόρους στην εν εξελίξει δίκη για τον Παύλο Φύσσα. Στοχευμένη κίνηση που είναι προφανές ότι έχει σκοπό να εκφοβίσει ανθρώπους και να εμποδίσει την ακροαματική διαδικασία.

Η δαρμένη πάει στην Αστυνομία, υποδεικνύει τους ενόχους και ζητά τη σύλληψή τους, αλλά… φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Μάλιστα καταγγέλλεται ότι η επίθεση εναντίον της έγινε μπροστά στα μάτια και άλλων αστυνομικών που δεν έκαναν απολύτως τίποτε. Οι τύποι

με τις μαύρες μπλούζες έφυγαν σαν κύριοι. Όπως φεύγουν και οι μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων για να αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Άλλωστε, το έχουμε τονίσει πολλές φορές στο Antinews. Κόκκινος και μαύρος φασισμός είναι ένα και το αυτό.

Πρόκειται για ακόμη μια απόδειξη της ανικανότητας του κ. Τόσκα ο οποίος ευθύνεται γιατί δεν δίνει πολιτική κάλυψη στους αστυνομικούς να κάνουν συλλήψεις. Είτε είναι οι γυναικούλες της Χρυσής Αυγής που χτυπάνε γυναίκες, είτε είναι οι βλαμμένοι των Εξαρχείων που ρίχνουν μολότοφ σε μια γυναίκα που προσπαθεί να πάρει το αυτοκίνητό της από την οδό Τοσίτσα για να μην της το καταστρέψουν.

Η… αγαπημένη μας ΕΡΤ έχει εκτενές ρεπορτάζ για τα γεγονότα με τους Χρυσαυγίτες, αλλά δεν ασχολείται και ιδιαίτερα με τα όσα συμβαίνουν στα Εξάρχεια με τους Ρουβίκωνες.

Ένας καλολαδωμένος πόντικας της δημοσιογραφίας κάνει σχόλιο και λέει ουσιαστικά ότι η ΝΔ δεν έχει δικαίωμα να κατακρίνει τον Τόσκα για ανεπάρκεια διότι αυτή ήταν που συνομιλούσε με τους Χρυσαυγίτες. Εύκολο σχόλιο που ήθελε να μας θυμίσει τον Μπαλτάκο και τη συνομιλία του με τον Κασιδιάρη. Αλλά και αυτός και όλοι όσοι κάνουν εύκολες κριτικές ξεχνούν να πουν ότι ο Μπαλτάκος πήρε αμέσως πόδι από την κυβέρνηση. Όπως ξεχνούν να πουν ότι η ΝΔ και ο Σαμαράς ήταν αυτοί που έβαλαν στη φυλακή τα φασιστοειδή, με απίστευτο μάλιστα πολιτικό κόστος.

Όπως δεν κάνουν τον κόπο να θυμηθούν ότι η δική τους Ζωή Κωνσταντοπούλου φλέρταρε με τη Χρυσή Αυγή. Και δεν θυμούνται τον Βούτση να λέει ότι καμιά ψήφος δεν βρομάει.

Κι εν πάση περιπτώσει δεν θυμούνται να πουν καμιά κουβέντα για τις σχέσεις των Συριζαίων με τρομοκράτες και μπαχαλάκηδες; Εκτός κι αν τα αριστερά θρασίμια είναι πιο… αγωνιστές από τους δεξιούς φασίστες.

Το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής το εξέθρεψε και ο λαϊκισμός της αριστεράς στις πλατείες. Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για την κατάντια της χώρας που οδήγησε και στην άνοδο των νεοφασιστών. Ας μη μιλάνε λοιπόν για φταίχτες και για συνομιλητές. Και στο κάτω - κάτω αν έχουν τα κότσια ας τους βάλουν φυλακή όπως έκανε ο κακός, δεξιός Σαμαράς. Τα έχουν ή απλά είναι κότες λυράτες;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα