Δεν υπάρχει κάποιος να πει ότι οι παπάτζες της αριστεράς κάνουν κακό στη χώρα;

Γιατί η ΝΔ χάνει το timing; Γιατί επιτρέπει στην κυβέρνηση να φτιάχνει μια πολιτική και κοινωνική αλλά και οικονομική ατζέντα η οποία τη βολεύει; Γιατί ακούγονται μόνον όσα λέει το Μαξίμου και μάλιστα με τρόπο απολύτως ψεύτικο;

Είναι πολλά τα ερωτήματα τις τελευταίες ημέρες καθώς η επικαιρότητα έχει πάρει παραμάζωμα την Πειραιώς και δεν την αφήνει να ανασάνει. Και μάλιστα για θέματα που θα έπρεπε να υπάρχουν συνεχείς και ηχηρές παρεμβάσεις από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το γραφείο τύπου που είναι; Η Σπυράκη και ο Ζούλας δεν υποτίθεται ότι επελέγησαν για να βγάζουν πιο ισχυρή εικόνα της ΝΔ στα μέσα ενημέρωσης; Στην επικοινωνία δεν ήταν το πρόβλημα του κόμματος κι εκεί δεν δόθηκε ώθηση από τον πρόεδρο; Όμως, είτε σιωπή είτε παντελής αδυναμία να περάσει η άποψη της ΝΔ στον κόσμο.

Τι έχουμε τις τελευταίες ημέρες; Ότι η οικονομία πάει πολύ καλά και ότι θα βγούμε στις αγορές και η έξοδος από το μνημόνιο θα είναι καθαρή, χωρίς επιπλέον μέτρα δηλαδή.

Επίσης, ότι η κυβέρνηση πολεμά τη διαπλοκή και τους νταβατζήδες προκηρύσσοντας νέο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές Άδειες.

Ακόμη, ο Τόσκας έχει… απογειώσει την ασφάλεια αφού συνελήφθη ο τρομοκράτης με τις βόμβες και ο δολοφόνος του Ζαφειρόπουλου. Αφήστε δε που η κυβέρνηση έστησε μια χαρά δουλίτσες για να προβάλει τηδική της ηθική σε σχέση με τους δεξιούς.

Από τη μια η υπόθεση Αυγενάκη η οποία έχει μείνει αναπάντητη από τη ΝΔ. Από την άλλη, ξαναθυμήθηκαν τη γραμματέα του Χριστοφοράκου για να πει τα ίδια και τα ίδια για τους λεμονοστίφτες και παράλληλα βγήκε και η νέα καταδίκη του Άκη και της οικογένειάς του για να έρθει το Μαξίμου να πει «εμείς τα βάζουμε με όλους και δεν φοβόμαστε απολύτως τίποτε».

Όλα καλά δηλαδή στην Ελλάδα. Και η οικονομία απογειώνεται, και η κοινωνία νιώθει ασφαλής και η διαφθορά να πολεμιέται από τους… ηθικούς αριστερούς που τολμούν εκεί που δεν τόλμησε κανείς. Έχει κανείς καμιά απορία για το ότι αυτή η εικόνα βγαίνει προς τα έξω και πες - πες ο κόσμος θα τα πιστέψει; Αν δεν ήταν η ταλαιπωρία για τα εισιτήρια είναι σίγουρο ότι θα πιστεύαμε κι εμείς ότι ζούμε σε μια χώρα - παράδεισο που όλα λειτουργούν κανονικά.

Και η αντιπολίτευση που είναι; Εντάξει η Κεντροαριστερά έχει τα δικά της προβλήματα λόγω εκλογών. Αλλά στη Νέα Δημοκρατία δουλεύουν καθόλου; Τα στελέχη και οι σύμβουλοι του προέδρου έχουν πάει για μπάνια; Οι υποστηρικτές της ΝΔ στα social media τι κάνουν, που βρίσκονται; Σε αγρανάπαυση;

Δεν υπάρχει κάποιος να πει ότι οι παπάτζες της αριστεράς κάνουν κακό στη χώρα; Ότι το υπερ-πλεόνασμα που θα μοιράσει περιχαρής οΤσακαλώτος είναι ουσιαστικά φιλανθρωπία αφού πρόκειται ουσιαστικά για μοίρασμα ενός ποσού το οποίο μαζεύτηκε μετά από αιματηρούς φόρους και περικοπές;

Σήμερα είδαμε στις φιλοκυβερνητικές εφημερίδες δημοσιεύματα για καθαρή έξοδο από τα μνημόνια, κάτι που ξένος αξιωματούχος επιβεβαίωσε.
Μα καλά κοιμάται η ΝΔ; Η τρόικα συνέδεσε τη λύση του χρέους με αυστηρές μεταρρυθμίσεις. Αυτή είναι η αλήθεια, δηλαδή έχουμε πλήρη αποτυχία της κυβέρνησης να ανοίξει το θέμα του χρέους. Αυτό θα διευθετηθεί μόνο αν η Ελλάδα συνεχίσει να παίρνει μέτρα και μετά το καλοκαίρι του 2018. Θα βρίσκεται σε αυστηρή εποπτεία και μόνο αν κάνει νέες αυστηρές πολιτικές λιτότητας θα δίνει και «τυράκι» για το χρέος η τρόικα.

Όσο για την ασφάλεια ή τη διαφθορά, τι να πούμε. Αν αισθάνεται ο κόσμος ασφαλής επειδή η Αστυνομία έκανε τη δουλειά της κι έπιασε έναν δολοφόνο ή ένα τρομοκράτη εμείς τι να πούμε. Εκτός κι αν οι μπαχαλάκηδες που κάνουν ό,τι γουστάρουν δεν είναι σοβαρή περίπτωση κοινωνικής ασφάλειας.

Το ξαναζεσταμένο φαγητό της Siemens θα επανέρχεται συχνά και αυτό είναι το… όπλο της κυβέρνησης. Η ΝΔ δεν έχει να πει τίποτε άλλο; Δεν έχει να απαντήσει, να βγάλει σκάνδαλα της κυβέρνησης. Δεν μπορεί να ξέρουμε εμείς ότι υπάρχει… λαδιάρης υπουργός και στην Πειραιώς να κοιμούνται. Έλεος.

Και το τελευταίο αλλά όχι λιγότερης σημασίας. Τα troll της κυβέρνησης, επίσημα και ανεπίσημα, κάνουν θραύση στο διαδίκτυο και περνάνε τη γραμμή του Μαξίμου ξεκάθαρα. Οι γαλάζιοι… αγωνιστές του διαδικτύου που βρίσκονται βρε παιδιά; Που είναι να υποστηρίξουν τη θέση της ΝΔ; Αλλά και να αποδομήσουν τις αριστερές ανοησίες;

Τους πήρε και τους σήκωσε ο Τσίπρας και οι αριστεροί Γκαιμπελίσκοι και στη ΝΔ κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα