Εμπρηστικές επιθέσεις σε γραφεία της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σημειώθηκε τα ξημερώματα σε γραφεία της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ στην Αργυρούπολη, τη Γλυφάδα και την Κυψέλη.

Στην Αργυρούπολη στις τρεις τα ξημερώματα, άγνωστοι τοποθέτησαν σε γραφεία της Ν.Δ. τρία μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό και έβαλαν φωτιά, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Στη Γλυφάδα, περίπου δέκα λεπτά αργότερα, άγνωστοι έριξαν βόμβα μολότοφ και πάλι σε γραφεία της Ν.Δ. Και σε αυτή την περίπτωση προκληθήκαν ζημιές. Στην Κυψέλη άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στην είσοδο γραφείων

της Ν.Δ.

Επίσης στη Γλυφάδα, στις τέσσερις και μισή τα ξημερώματα, άγνωστοι έριξαν δύο τούβλα σε γραφεία του ΠΑΣΟΚ με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές ζημιές.

Τις επιθέσεις καταδίκασε με ανακοίνωσή της η ΝΔ, αφήνοντας εκ νέου αιχμές κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπογραμμίζοντας ότι η καταδίκη πρέπει να είναι καθολική συμπεριλαμβανομένου και του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν το έχει πράξει μέχρι τώρα

«Οι εμπρηστικές επιθέσεις σε τοπικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και άλλων κομμάτων, στρέφονται ευθέως εναντίον της ίδιας της Δημοκρατίας και της πολιτικής ομαλότητας. Ας ξέρουν οι νυχτοβάτες ότι δεν φοβίζουν και δεν τρομοκρατούν κανέναν. Καταδικάζονται από όλους τους Έλληνες. Καθολική πρέπει να είναι η καταδίκη από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένου του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν το έχει πράξει μέχρι τώρα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα