Διακοπή της Super League αποφάσισε η κυβέρνηση

Την επ αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος της Super League ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης μετά από σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.

"Έχουμε δώσει μάχες για να εξυγιάνουμε τον πολύπαθο χώρο του ποδοσφαίρου. Έχουμε κερδίσει πολλά, μένουν να κάνουμε πολλά περισσότερα. Σε κάθε περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να διακινδυνεύσει αυτή η προσπάθεια, δεν θα επιτρέψουμε να γυρίσουμε πίσω αναλαμβάνοντας όπου χρειαστεί και το πολιτικό κόστος. Είναι το τελευταίο που μας απασχολεί. Υπό

αυτό το πρίσμα αποφασίσαμε να διακόψουμε το πρωτάθλημα", ανέφερε αρχικά ο κ. Βασιλειάδης στις δηλώσεις του.

Καταζητείται ο Ιβάν Σαββίδης για παράνομη εισβολή στον αγωνιστικό χώρο

Αναζητείται με τη διαδικασία του αυτοφώρου ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης για την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο στη διάρκεια του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, όπως έγινε νωρίτερα γνωστό από τις εισαγγελικές αρχές.

Η κατηγορία αφορά μόνο την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο και όχι την οπλοκατοχή ενώ με τις ίδιες κατηγορίες αναζητούνται και οι τέσσερις σωματοφύλακές του.

Άγνωστο παραμένει αν ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα παραστεί στο αυτόφωρο ή αν θα διαταχθεί η σύλληψή του.

Αιτία για την εισβολή του Σαββίδη στο γήπεδο ήταν η απόφαση του διαιτητή να μην μετρήσει το γκολ του Βαρέλα στο 90', αφήνοντας το αποτέλεσμα στο 0-0. Ο μεγαλομέτοχος του "δικεφάλου του βορρά" έφυγε από τη σουίτα του και κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο σε έξαλλη κατάσταση, ζητώντας το λόγο για το ακυρωθέν τέρμα.

Πηγή: capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα