Διαγωνισμός ομορφιάς «Μις Χίτλερ 2014»

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, μια ομάδα νεοναζί της Ρωσίας και της Ουκρανίας -χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης- διοργανώνουν διαγωνισμό ομορφιάς με τίτλο «Μις Χίτλερ». Ο διαγωνισμός, που έχει τον επίσημο τίτλο «Μις Όστλαντ» -από τα εδάφη που κατέλαβαν οι Ναζί στην Ανατολική Ευρώπη - ζητά από τις διαγωνιζόμενες να δημοσιεύσουν μια φωτογραφία τους στη σελίδα hitler_public του VKontakte, του ρωσικού Facebook. Οι κανόνες για τη συμμετοχή

είναι οι εξής: Να είσαι γυναίκα, να είσαι Ναζί, να είσαι ναζί γυναίκα, να είσαι γυναίκα που μισεί τους Εβραίους, να είσαι μέλος της ομάδας του VKontakte «Αδόλφος Χίτλερ», να έχεις ποστάρει μια σέξι ναζί φωτογραφία, άλλοι Ναζί να σου έχουν κάνει «like» και να μην έχεις προσβάλει τις φωτογραφίες άλλων γυναικών (οι Ναζί είναι πολλά πράγματα, αλλά δεν είναι κακόβουλοι στα social media) -όπως αναφέρεται.

Μέχρι στιγμής, η σελίδα φαίνεται να έχει λάβει συμμετοχές από 14 γυναίκες και κορίτσια από διάφορες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και της Ρωσίας. Οι διαγωνιζόμενες ενθαρρύνονται επίσης να γράψουν κάτω από τη φωτογραφία τους γιατί «αγαπούν και σέβονται το Τρίτο Ράιχ του Αδόλφου Χίτλερ» - ένα καθεστώς που σκότωσε εκατομμύρια ανθρώπους, πολλοί από τους οποίους ήταν από την Ανατολική Ευρώπη και τη Ρωσία.

Η σελίδα, η οποία έχει πάνω από 7.000 followers, χρησιμοποιεί φωτογραφίες των ηγετών του καθεστώτος των Ναζί και φαίνεται να δημοσιεύει μια σειρά από τελείως λανθασμένες ιστορικά σημειώσεις. Η νικήτρια του διαγωνισμού θα λάβει δώρο ένα κολιέ με ναζιστικά σύμβολα από μια εταιρεία που ονομάζεται «Magic Workshop».

i100.independent.co.uk

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα