Δεν θα περάσει ο Μητσοτακισμός

Εθνομηδενισμός, διαφθορά, υποτέλεια.

Αυτό είναι το καθεστώς που επιχειρεί να επιβάλει η αγία οικογένεια μέσω των κυβερνητικών παπαγάλων που προσπαθούν μάταια νυχθημερόν να παραπλανήσουν τον λαό διαστρεβλώνοντας τα πάντα.

Δεν θα περάσει όμως ο Μητσοτακισμός.

Ο λαός τους έχει ήδη πάρει χαμπάρι και γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του την fake κυβερνητική προπαγάνδα.

Εξ ου και τα μπρος πίσω του Μητσοτάκη όσον αφορά τις πρόωρες εκλογές.

Δεν μπορεί να πάρει την... γενναία απόφαση για να ισχυροποιηθεί εξοβελίζοντας τους πολιτικούς του αντιπάλους μπας και καταφέρει να εγκαθιδρύσει τον ολοκληρωτισμό που ορέγεται, καθώς σκιάζεται από το μαύρισμα που δείχνουν οι πραγματικές δημοσκοπήσεις.

Έτσι, αποπειράται να φτιάξει μια εικονική πραγματικότητα μέσω των βορειοκορεατικών, για να εξαπατήσει τους πολίτες μπας και αποφύγει το μαύρισμα αν αποφασίσει να πατήσει το κουμπί της πρόωρης κάλπης.

Δυστυχώς αυταπατάται όπως ο προκάτοχός του.

Διότι ο λαός δεν είναι τόσο κουτός όσο πιστεύει κι έχει αντιληφθεί το νοσηρό του σχέδιο, που έχει στόχο να ολοκληρώσει αυτό που δεν κατάφερε ο Τσίπρας.

Ήτοι, την πλήρη μετατροπή της χώρας σε αποικία για να εξασφαλίσει την καρέκλα της εξουσίας και την διαιώνιση της μητσοτακικής δυναστείας, κατόπιν των επαίνων του κονκλαβίου των Βρυξελλών και των λοιπών κορακιών επειδή εκτέλεσε επιτυχώς τις εντολές τους.

Ας τολμήσει να προκηρύξει εκλογές και θα το διαπιστώσει ιδίοις όμμασι.

Όταν ο λαός θα καταδικάσει τον fake πατριωτισμό για τον οποίο ήδη πανηγυρίζουν οι Τούρκοι καθώς φέρνει πιο κόντα το ξεπούλημα του Αιγαίου.

Όταν θα καταδικάσει το μπόλιασμα με λαθραίους που έκρυβε με μαεστρία προεκλογικά για να υφαρπάξει την ψήφο του.

Όταν θα καταδικάσει το lockdown που επέβαλε για να θάψει την κατάρρευση του περιβόητου οικονομικού success story και να δικαιολογήσει τα νέα δυσβάσταχτα μνημόνια που έρχονται.

Όταν θα καταδικάσει το νέο σκάνδαλο Siemens που βρίσκεται στα σπάργανα υπό τον μανδύα της περίφημης περιβαλλοντικής και ψηφιακής μετάβασης.

Όταν θα καταδικάσει την επίπλαστη αριστεία που κατάντησε βόλεμα ημετέρων χωρίς πτυχία για να δημιουργήσει κομματικό στρατό.

Όταν θα καταδικάσει τον πακτωλό χρημάτων που σκορπάει προς απόλυτο έλεγχο των ΜΜΕ για να τον λιβανίζουν ακατάπαυστα.

Όταν θα καταδικάσει την παλινόρθωση του εκσυγχρονιστικού - σοσιαλιστικού συνονθυλεύματος για να διεκπεραιώσει την εθνική μειοδοσία.

Όταν θα καταδικάσει την προσπάθεια μετατροπής της Νέας Δημοκρατίας από κόμμα αρχών και αξιών σε κόμμα αυλικών και κλακαδόρων.

Δεν τολμάει όμως, γιατί γνωρίζει μέσα του ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος να καταρρεύσει όταν ο λαός εκφράσει την οργή του.

Σε κάθε περίπτωση, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα που έλεγε και μια άλλη εθνομηδενιστική ψυχή - νυν σύμμαχος στο ξεπούλημα του Αιγαίου.

Δεν ξέρουμε αν είναι εντύπωσή μας, αλλά μάλλον χρειαζόμαστε ηγέτη...

Και που να τον βρούμε...

Συνεχίζεται...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα