Δεύτερο μεγάλο τζακ ποτ της χρονιάς στις ελληνικές ιπποδρομίες

15:05 3/3/2017 - Πηγή: Antinews

Ο Μάρτιος μπαίνει δυναμικά στις ελληνικές ιπποδρομίες που, το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017, μοιράζουν μεγάλα κέρδη σε όσους δοκιμάσουν την τύχη τους στο στοίχημα. Τα ποσά από τα δύο μεγάλα τζακ ποτ σε ΣΚΟΡ 4 και ΣΚΟΡ 6, που μεταφέρονται στην αυριανή ιπποδρομιακή συγκέντρωση, μονοπωλούν το ενδιαφέρον των φίλων του ιπποδρόμου και όχι μόνο.

Στο ΣΚΟΡ 6 όσοι προβλέψουν τους νικητές στις 6 ιπποδρομίες του ελληνικού προγράμματος αναμένεται να μοιραστούν περισσότερα από 45.000 ευρώ. Στο ΣΚΟΡ 4 η σωστή πρόβλεψη σε 4 κούρσες θα μοιράσει τους νικητές ποσό που ξεπερνά τις 25.000 ευρώ.

[photo_0]

Πώς πήγαν ταμείο παίζοντας Τετραπλό

Το περασμένο Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017, το Τετραπλό οδήγησε στο ταμείο τρεις νικητές που κέρδισαν από 2.260 ευρώ ο καθένας. Συγκεκριμένα, οι νικητές προέβλεψαν σωστά τα 4 πρώτα άλογα της 5ης ιπποδρομίας και είχαν σημαντικά κέρδη.

[photo_1]

Δυνατό πρόγραμμα αύριο με 6 ελληνικές κούρσες

Η ιπποδρομιακή συγκέντρωση, που διοργανώνει η Ιπποδρομίες ΑΕ του ΟΠΑΠ στο Μαρκόπουλο, ξεκινά αύριο στις 13:30 και περιλαμβάνει έξι δυνατές ελληνικές κούρσες. Ανάμεσά τους και η αναμέτρηση του Κυπέλλου Ήρας για την ανάδειξη της καλύτερης φοράδας 4 ετών και άνω, όπου η «εμπειρία» έρχεται αντιμέτωπη με το «νέο αίμα» σε ένα συναρπαστικό θέαμα. Ξεχωρίζει, επίσης, η αναμέτρηση των 3ετών που διεκδικούν την πρώτη τους νίκη σε μία διαδρομή «σπριντ», στην οποία ο νικητής κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Το ιπποδρομιακό στοίχημα, εκτός από τον ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο, διατίθεται και σε περισσότερα από 1.000 επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα