Δάκτυλος Μαρινάκη στη Συγγρού;

Σαράντος Ευσταθόπουλος. Ο νέος... δελφίνος της Νέας Δημοκρατίας αφού ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την αρχηγία. Και λέγαμε τι μας θυμίζει, τι μας θυμίζει. Και να που το θυμηθήκαμε.

Ο Σαράντος Ευσταθόπουλος έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Πειραιά επί Δημαρχίας Μιχαλολιάκου και λίγες ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Δήμο,

στηρίζοντας προφανώς, το ψηφοδέλτιο του κ. Γιάννη Μώραλη.

Αλλά δεν σταματάνε εδώ οι εκπλήξεις. Συγκεκριμένα, ο Σαράντος Ευσταθόπουλος, που διετέλεσε Γενικός Διευθυντής στην DPG Digital Media (Δημήτρης Γιαννακόπουλος) για 4 έτη (Newsbomb.gr, Gossip-tv.gr, Onsports.gr, Queen.gr, Astrology.gr, Mothersblog.gr, Onmed.gr), μετά πήγε κι έγινε γενικός διευθυντής στα ιντερνετικά μέσα των Παραπολιτικών.

Ο δελφίνος επίσης, όπως λέει, είναι εκδότης του μεγαλύτερου ειδησεογραφικού site του ευρύτερου Πειραιά και των Νησιών Αργοσαρωνικού Piraeuspress.gr. Από το site αυτό στήριζε προεκλογικά τον Τσίπρα.

Δάκτυλος Μαρινάκη λοιπόν στη Συγγρού; Δεν του έφτανε η αγαπημένη του Ντόρα, τώρα θέλει και έναν επίσημο υποψήφιο για την αρχηγία; Μα γιατί δεν βάζει ο ίδιος ο Μαρινάκης υποψήφιος; Ή μήπως υπάρχει κώλυμα λόγω... δικαστικών εμπλοκών; Βεβαίως, έχει μάθει από αχυρανθρώπους. Για δείτε τι έγινε στο δήμο του Πειραιά και ποιος είναι το πραγματικό αφεντικό.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα