Δ. Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ επελέγη για να κάνει τη βρώμικη δουλειά του συστήματος

17:35 3/1/2016 - Πηγή: Antinews

Όπως έχουμε γράψει πολλάκις εδώ στο Antinews η Αριστερά αποτελεί τον καλύτερο Δούρειο Ίππο του συστήματος, προκειμένου να κάνει τη δουλειά του. Ανέκαθεν στην σύγχρονη ιστορία, η Αριστερά, έχοντας την δυνατότητα να εξασφαλίσει την «κοινωνική ειρήνη», μπορούσε να υλοποιήσει τα πιο σκληρά μέτρα για το λαό με τις λιγότερες δυνατές αντιδράσεις.

Όλα τα παραπάνω, «επιβεβαίωσε» επί της ουσίας, σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μεταξύ άλλων τόνισε με έμφαση πως «αυτό που βλέπουμε σήμερα μετά από όλη αυτή την πορεία που ξεκίνησε το 2012 όταν έγινε αξιωματική αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ και από το 5% εκτινάχθηκε στο 25% και σε συνέχεια ως κυβέρνηση, είναι νέα μέτρα και νέο μνημόνιο».

«Το πρόβλημα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέχθηκε γι' αυτό το ρόλο, ακριβώς γιατί μπορεί να κάνει αυτή τη βρώμικη δουλειά», συμπλήρωσε ο κ. Κουτσούμπας.

Στη συνέχεια έκανε σαφές πως το Ασφαλιστικό είναι «αιτία πολέμου» για τα λαϊκά στρώματα υπογραμμίζοντας πως «δεν έχει καμία σημασία αν κόβονται οι κύριες ή οι επικουρικές συντάξεις, εφόσον κάποιος που παίρνει 600 ευρώ σύνταξη, μετά την ψήφιση του Ασφαλιστικού θα παίρνει λιγότερα».

«Πρόκειται για κοροϊδία να ισχυρίζεται κάποιος, θα το πω έτσι ωμά και αναφέρομαι στους κυβερνητικούς εκπροσώπους ή σε όσους έχουν μιλήσει γι' αυτό το ζήτημα, να λένε ότι δεν θα υπάρξουν μειώσεις στις συντάξεις», ανέφερε ο Δ. Κουτσούμπας.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα