Χρηστίδης: Να σε κάψω Γιάννη να σε αλείψω λάδι οι εξαγγελίες Τσίπρα

16:55 8/5/2019 - Πηγή: Antinews

Αναφέροντας τη παροιμία «να σε κάψω Γιάννη να σε αλείψω λάδι», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης, τα χθεσινά μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Μιλώντας στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο κ. Χρηστίδης τόνισε ότι «ο κ. Τσίπρας συμπεριφέρεται ως Dr Τζέκυλ

και Mr Χάιντ. Το πρωί βγαίνει και δίνει μάχες για την Αριστερά και το βράδυ ακολουθεί τις ελίτ και περνά χρόνο μαζί τους. Το πρωί βγαίνει κατακρίνει τις ΗΠΑ και το απόγευμα συναντάται με χαρά με τον κ. Τραμπ. Το πρωί καταδικάζει την κ. Μέρκελ και το βράδυ συναντάει την κ. Μέρκελ και κάνει ότι του πει».

Πρόσθεσε ότι αυτός δεν είναι ένας δρόμος με τον οποίο μπορεί να προχωρήσει το ελληνικό πολιτικό σύστημα. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ, «Αυτή η υποκρισία μας έχει στοιχίσει, η ενοχή που νιώθει ο κ. Τσίπρας για όλα όσα αποδεικνύονται για τις διακοπές του είναι αυτό που τον οδήγησε να κάνει και την έκτακτη συνέντευξη τύπου. Όλοι πρέπει να ξέρουμε που κάνει ο κάθε πρωθυπουργός διακοπές για να μπορούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας».

Ο κ. Χρηστίδης επεσήμανε ότι το πρόβλημα είναι ότι την ίδια ώρα εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν πολύ μεγάλες δυσκολίες και οι άνθρωποι του μόχθου δεν βρίσκουν λύση στα προβλήματά τους.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα