Χαμός στο γραφείο της Αχτσιόγλου: Εισέβαλαν μέλη του ΠΑΜΕ και της φώναζαν να πάρει πίσω το νομοσχέδιο [βίντεο]

19:45 9/1/2018 - Πηγή: Antinews

Με «έφοδο» στο υπουργείο Εργασίας συνεχίζεται το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, που προηγήθηκε στην Ομόνοια, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο που θα τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή και το οποίο πλήττει άμεσα το δικαίωμα της απεργίας.

Μετά τη συγκέντρωση στην πλατεία Ομονοίας ακολούθησε πορεία προς το υπουργείο Εργασίας, όπου, όπως υποστηρίζουν τα μέλη του ΠΑΜΕ,

ζήτησαν συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου, κάτι το οποίο δεν έγινε, με αποτέλεσμα να εισβάλλουν στο κτίριο σπάζοντας τη τζαμαρία για να μπουν μέσα, όπου κρέμασαν ένα μεγάλο πανό ενάντια στα μέτρα, ενώ στην ταμπέλα με την ονομασία του υπουργείου έγραψαν «Υπουργείο ΔΝΤ, Ευρωπαϊκής Ένωσης και Εργοδοσίας».

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο γραφείο της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου και φώναξαν «δεν θα σας αφήσουμε να ολοκληρώσετε το έγκλημα».

Παρούσα ήταν και η Θεανώ Φωτίου ενώ τα μέλη του ΠΑΜΕ φώναζαν «Ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες», «για το δικαίωμα στην απεργία χύθηκε αίμα», και «πάρτε το πίσω», «πάρτε πίσω τον αδελφοκτόνο νόμο».

«Δεν συζητάτε, δεν ήρθατε για να συζητήσετε» είπε η κ. Αχτσιόγλου και ενώ μέλη του ΠΑΜΕ της φώναζαν να πάρει πίσω το νομοσχέδιο.

Το ΠΑΜΕ έχει προγραμματίσει συνεχείς κινητοποιήσεις με συγκεντρώσεις και απεργία την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, στις 12:00, στην Ομόνοια, με κορύφωση την ημέρα της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.

eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα