«Μπάτε σκύλοι αλέστε»

Άγνωστοι επιτέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στη διμοιρία έξω από το σπίτι του υπουργού Επικρατείας, εκτοξεύοντας εναντίον του βόμβες μολότοφ, πέτρες και ξύλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα αστυνομικό όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες.

Αυτή είναι η όγδοη φορά που το σπίτι του κ. Φλαμπουράρη γίνεται στόχος επίθεσης, από τον περασμένο Νοέμβριο. Και τις προηγούμενες φορές οι δράστες είχαν εκτοξεύσει βόμβες μολότοφ και πέτρες ενώ σε άλλη περίπτωση περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό την είσοδο της οικίας και την πυρπόλησαν.

Προσέξτε. Δεν χτύπησαν το σπίτι του Φλαμπουράρη αλλά τους αστυνομικούς που

το φυλάνε γιατί προφανώς ο… ταξικός εχθρός είναι ο «μπάτσος» των 800 ευρώ.

Προς Θεού, καταδικαστέα η επίθεση, κανενός το σπίτι δεν πρέπει να γίνει στόχος μπαχαλάκηδων, ακόμη κι αν αυτός είναι ένας πολιτικός του… διαμετρήματος και της προσφοράς του μπάρμπα Αλέκου. Όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ σπέρνει ανέμους και θερίζει θύελλες. Όταν χαϊδεύει τους μπαχαλάκηδες, όταν μετατρέπει τα περιπολικά σε ταξί για τους Ρουβίκωνες, όταν αφήνει ελεύθερους εισβολείς στη Βουλή με εντολή Βούτση, όταν παρακολουθεί ανίκανη να αντιδράσει να καταστρέφουν την περιουσία των ανθρώπων στο κέντρο, ε, δεν θέλει και πολύ για να ξεφύγει η κατάσταση.

Εκτός κι αν κάποιοι νομίζουν ότι τον Φλαμπουράρη τον έβαλαν στο στόχαστρο… νεοφιλελέδες. Όχι, οι θύελλες που πρέπει να θερίσει ο Τσίπρας και η παρέα του είναι. Οι αναρχικοί δρουν ανεξέλεγκτοι, κάποια στιγμή θα στραφούν και στο χέρι που τους δίνει φαΐκαι θα το δαγκώσουν.

Τα μηνύματα ανοχής που δείχνει η κυβέρνηση και η αίσθηση του «μπάτε σκύλοι αλέστε» που επικρατεί κυρίως στο κέντρο της Αθήνας οπλίζει τα χέρια των μπαχαλάκηδων. Κάποια στιγμή είναι δεδομένο ότι θα θρηνήσουμε θύματα. Σίγουρα δεν θα χτυπηθεί ο Φλαμπουράρης που διαθέτει καμιά 80αριά αστυνομικούς που τον φυλάνε από το σπίτι, στο καφενείο για πρέφα και στο Μαξίμου για μπιρίμπα.

Αλλά είναι σίγουρο ότι θα έχουμε απώλεια ζωής κάποιου περαστικού ή κάποιου αστυνομικού που κάνει τη δουλειά του.

Κι όπως λένε και στο χωριό μας «μάχαιραν έδωσες, μάχαιραν θα λάβεις». Το ακούει αυτό ο Τσίπρας, ο Τόσκας και τα λοιπά καλόπαιδα;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα