Αυγή Βουτσινά: Αυτή είναι η γυναίκα που πέταξε μια... κότα στο Μαξίμου

Αίσθηση προκάλεσε το πρωί η είδηση ότι μια άγνωστη πέταξε μια... κότα στο προαύλιο του Μεγάρου Μαξίμου, ενώ αναμενόταν ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης για συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Η άγνωστη, που έπιασε στον ύπνο τη φρουρά του Μαξίμου, ειναι η κ. Αυγή Βουτσινά, η οποία επέλεξε αυτό τον τρόπο για να διαμαρτυρηθεί όπως φαίνεται από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Στο

αστυνομικό τμήμα Συντάγματος… γιατί έριξα μια κότα ζωντανή στο Μέγαρο Μαξίμου» γράφει η κ. Βουτσινά, η οποία φαίνεται ότι σχεδίαζε την διαμαρτυρία αυτή δια αρκετές ημέρες. Σε ανάρτησή στης στις 14 Ιανουαρίου, η κ. Βουτσινά ανέβασε τη φωτογραφία μίας κότας με τη λεζάντα «Είμαι κότα… αλλά το παίζω κόκορας… Σύντομα κοντά σας!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η κ. Βουτσινά εκφράζει τη δυσαρέσκειά της απέναντι στην κυβέρνηση.

Είναι η ίδια γυναίκα που τον περασμένο Οκτώβριο, ως επισκέπτρια στα θεωρεία της Βουλής, διέκοψε ομιλία του Αλέξη Τσίπρα. «Ο ελληνικός λαός, κ. Τσίπρα, ψήφισε “όχι” στο δημοψήφισμα» είχε φωνάξει η κ. Βούτσινα, προκαλώντας την άμεση παρέμβαση της φρουράς της Βουλής. Ο πρωθυπουργός είχε συνεχίζει την ομιλία του απερίσπαστος, αναφέροντας, ταυτόχρονα: «Αφήστε, η Βουλή μας είναι το λίκνο της Δημοκρατίας. Και στο λίκνο της Δημοκρατίας μπορεί να υπάρχουν όλα… και αυτά…».

Σε παλαιότερη ανάρτησή της, η κ. Βουτσινά ισχυρίζεται ότι τον Δεκέμβριο του 2014 είχε μπει στη Βουλή με μπλούζα που έφερε το σύνθημα «Βρωμάτε προδότες».

Η 48χρονη επιθεωρήτρια πωλήσεων είχε εμφανιστεί παλαιότερα και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Στον Ενικό», κατά τη διάρκεια της οποίας είχε συγκρουστεί με τον τότε υπουργό Εργασίας Γιάννη Βούτση.

Σήμερα, η κ. Βουτσινά φορούσε μία μπλούζα που έγραφε «Παριστάνετε τους κόκορες αλλά είστε κότες»...

imerisia.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα