Αβέβαιη η μετα-Σάντος εποχή

Η μετά Σάντος εποχή έφτασε λοιπόν για την Εθνική ομάδα αφού απομένουν μόνο τα τυπικά για την ανακοίνωση της αποχώρησής του από τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο Πορτογάλος αν μη τι άλλο αποχωρεί επιτυχημένος από την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 και βέβαια το ερώτημα δεν είναι που θα συνεχίσει την καριέρα του (αφού εκεί το ενδιαφέρον στρέφεται σε συλλογικό επίπεδο) αλλά πια θα είναι η επόμενη μέρα στην Εθνική ομάδα.

Ήδη ο πρόεδρος της ΕΠΟ ο Γιώργος Σαρρής κρατάει στα χέρια

του μια λίστα υποψηφίων ονομάτων να αντικαταστήσουν τον Πορτογάλο ωστόσο η επιλογή δεν μοιάζει καθόλου εύκολη υπόθεση. Ο νέος τεχνικός καλείται αν μη τι άλλο να συνεχίσει την πορεία που έκαναν οι προκάτοχοί του και να διατηρήσει τη θέση της ομάδας στην παγκόσμια κατάταξη. Κι αυτό λίγοι μπορούν να το επιτύχουν από όσους περιλαμβάνει η λίστα του Γιώργου Σαρρή.

Ήδη τα ονόματα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και του Σάκη Τσιώλη έκαναν την εμφάνισή τους σε συγκεκριμένα δημοσιεύματα ωστόσο ούτε ο πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ , ούτε ο πρώην τεχνικός πολλών ελληνικών ομάδων και τελευταία του ΠΑΣ και του Αστέρα δεν δείχνουν ικανοί να σηκώσουν αυτό το βάρος.

Ο χρόνος είναι με το μέρος της ΕΠΟ για να πάρει την σωστή απόφαση αφού η Εθνική ομάδα ως τα τελικά του Μουντιάλ το ερχόμενο καλοκαίρι έχει καπετάνιο στο τιμόνι της . Ας μην βιαστεί λοιπόν να δώσει το χρίσμα.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα