Άθλιοι...

08:16 2/6/2016 - Πηγή: Antinews

Τέτοια πανωλεθρία για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ίσως δεν έχει υπάρξει στην ιστορία της χώρας. Από τη μια αποδέχονται με σκυμμένο το κεφάλι να στέλνει η εφορία μπιλιετάκια σε Έλληνες που χρωστούν ακόμη και 30 ευρώ στην εφορία και να τους απειλεί με κατασχέσεις κι από την άλλη τους ξανα… μαντρώνει ο Τσίπρας για να ψηφίσουν τροπολογίες που απαίτησε η τρόικα.

Είναι

τραγικό αλλά έχουμε την πιο άθλια, πιο εθελόδουλη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από τον τόπο. Νύχτα, όπως νύχτα γίνονται όλα τα εγκλήματα, κατατέθηκαν τροπολογίες στη Βουλή και μάλιστα ξέρετε σε τι νομοσχέδιο; Διαβάστε για να φρίξετε. Εντάχθηκαν στο νομοσχέδιο για την Κύρωση της Προγραμματικής Συμφωνίας για τη Στρατιωτική Υλοποίηση του SESAR (Ερευνητικού Προγράμματος Διαχείρισης Εναέριας Κυκλοφορίας του Ενιαίου Ευρωπαϊκού Ουρανού) του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Συμβολικό; Επειδή ο Καμμένος και η παρέα του ακόμη πιστεύει ότι μας ψεκάζουν από τον ουρανό είπαν να βάλουν και τις νέες τροπολογίες σ’ αυτό το νομοσχέδιο. Πλήρης ασέβεια ακόμη και στους χιλιάδες Έλληνες που αλλάζει η ζωή τους. Τροποποιήσεις που κατατέθηκαν και που δείχνουν ότι παρέδωσαν ολοκληρωτικά τη χώρα στους δανειστές για να πάρουν τη… δόση τους. Και σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο ο Τσίπρας θα επιχαίρει για την μεγάλη επιτυχία.

Δεν θα ακούσετε κουβέντα όμως για τις αλλαγές που έγιναν χθες. Όπως π.χ. ότι ο κόφτης δεν θα ενεργοποιείται για φυσικές καταστροφές και άλλες εθνικές ανάγκες μόνο κατόπιν συμφωνίας με την τρόικα.

Επίσης, επιβεβαιώθηκε ότι τα αναδρομικά του ΕΚΑΣ δεν θα επιστραφούν, όμως ενεργοποιούνται νωρίτερα τα ψαλίδια προκειμένου να εισπραχθούν περισσότερα ενώ κόβονται και εφάπαξ ως δημοσιονομικό ισοδύναμο.

Όσο για τους μισθούς των ειδικών μισθολογίων, μεταξύ των οποίων και οι ένστολοι; Αν ο Καμμένος δε βρει από πού θα κόψει μέχρι 30 Σεπτεμβρίου τότε θα παγώσουν για δύο χρόνια οι ωριμάνσεις.

Δεν ξέρουμε αν στις τροπολογίες υπάρχει και καμιά… περίεργη ή ύποπτη διάταξη. Από αυτούς όλα να τα περιμένεις. Όποιος νύχτα περπατεί λάσπες και… σκ..α πατεί που λέει κι ο λαός. Ή μήπως οι συριζοψεκασμένοι βουλευτές θα τις διαβάσουν; Τυφλά θα ψηφίσουν και δεν θα καταλάβουν τι τους γίνεται.

Και την ίδια στιγμή θα βγουν στα κανάλια να στηρίξουν την απόφαση να σταλούν ειδοποιητήρια σε όσους χρωστούν από 30 έως 500 ευρώ. Μα καλά αυτοί είναι οι φοροφυγάδες που έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα κυνηγήσει; Αυτά είναι τα λαμόγια που θα τσάκιζε ο Τσίπρας; Όσοι χρωστάνε 30 και 50 ευρώ; Και όσοι χρωστάνε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ θα την γλιτώσουν;

Αυτό πράγματι είναι… ταξικός πόλεμος από την αριστερά.

Μα πώς το δέχονται οι βουλευτές; Για την καρέκλα; Εδώ μόλις πατήσουν στα χωριά τους θα χάσουν και την καρέκλα και το κεφάλι τους...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα