Άρχισαν οι … κυβιστήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά το ευρωπαϊκό φιάσκο

ο κ. Δραγασάκης

Το ευρωπαϊκό φιάσκο του κ. Τσίπρα, στοίχισε ακριβά στην εικόνα της Ελλάδας, την στιγμή που η παρουσία και η παρέμβαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Α. Σαμαρά στις Βρυξέλλες εξισορρόπησαν κάπως την κατάσταση και έδειξαν οτι η Ελλάδα διαθέτει υπεύθυνη πολιτική

ηγεσία που μπορεί να διαπραγματευθεί.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η απαξίωση των ανέφικτων και παράλογων υποσχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, που επιδιώκουν αποκλειστικά την παραπλάνηση του Έλληνα ψηφοφόρου, έρχεται από παντού όπως τον Χ.Β. Ρόμπεϊ πρόεδρο της ΕΕ που δήλωσε ότι: «αυτό που λένε ορισμένοι, δηλαδή να καταγγείλει η Ελλάδα τη σύμβαση και συγχρόνως να μείνει στο ευρώ, δεν είναι  ουτοπία, αλλά ψέμα». Φυσικά δεν είναι υποχρεωτικό να εκτιμά κανείς τις θέσεις του προέδρου της ΕΕ αλλά όλοι θα συμφωνήσουν οτι με αυτούς έχουμε να κάνουμε, με αυτούς θα διαπραγματευθούμε μπας και σωθούμε. Το να τους βρίζει είναι το χειρότερο που μπορεί να κάνει κανείς.

Προφανώς στον ΣΥΡΙΖΑ συνειδητοποίησαν τις συνέπειες όσων λένε και κάνουν και ο Γιάννης Δραγασάκης επιχείρησε σήμερα να τα “μπαλώσει”.

Άρχισαν έτσι τις  γενναίες κωλοτούμπες παράλληλα με την  απίστευτη Βαβέλ που εμφανίζεται εντός των συνιστωσών και  επιβεβαιώνει το γεγονός ότι ο ένας κοιτά δεξιά και ο άλλος αριστερά, στην κυριολεξία.

Από την πλήρη καταγγελία του Μνημονίου χωρίς όρους και μάλιστα μονομερώς, άρχισαν οι…εκπτώσεις με τον κ. Γ. Δραγασάκη να βγαίνει το πρωί και να λέει ότι η καταγγελία θα είναι πολιτική κι όχι νομική. Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι κάποιες πλευρές του Μνημονίου πρέπει να επανεξετασθούν και να γίνουν αντικείμενο διαπραγμάτευσης, για κάποιες άλλες θα πρέπει να αναζητηθούν εναλλακτικές λύσεις, ενώ κάποια τμήματα θα καταργηθούν.

Από την άλλη, βγήκε στο real fm ο οικονομολόγος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σταθάκης ο οποίος άρχισε να τα μασάει για τον βασικό μισθό των 1.300 ευρώ και να μιλά γενικά για νέα κατάσταση και για την οικονομία που έχει πρόβλημα κ.λπ.

Να φοβήθηκε άραγε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα κυβερνήσει και φοβάται μην τον πάρουν με τις πέτρες;

Να έπαθαν πλάκα μετά το ταξίδι του Αλέξη στην Ευρώπη όπου δεν προλάβαινε να μαζεύει χαστούκια;

Η ουσία είναι ότι οι κυβιστήσεις για τις οποίες κατηγορούν τους άλλους θα γίνει της μόδας στην Κουμουνδούρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα