Αποκατάσταση της σχέσης Κοινωνίας – Πολιτικής

Γνωρίζω ότι χάθηκε η εμπιστοσύνη στους πολιτικούς και τα κόμματα. Δικαίως θα έλεγα εάν έκρινα εκ του αποτελέσματος. Αυτοί που μας έταζαν λαγούς με πετραχήλια, μας δημιούργησαν μία εικονική πραγματικότητα με παροχές, πρόωρες συντάξεις, επιδοτήσεις … ΟΛΑ ΜΕ ΔΑΝΙΚΑ.

Όλα αυτά τα χρόνια η κοινωνία έχτιζε σπίτια, δωμάτια για ενοικίαση, μικροεπιχειρήσεις με σκοπό να έχουν πελάτη το δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα (τοπική αυτοδιοίκηση, οργανισμούς κλπ).

Ελάχιστες παραγωγικές επενδύσεις έγιναν και λίγες από αυτές άντεξαν τον πόλεμο των συνδικαλιστών και της γραφειοκρατίας.

Όλοι ήμασταν

μέρος του παιχνιδιού αυτού, σε διάφορους ρόλους … όλοι βλέπαμε και ακούγαμε για μίζες, διορισμούς, λαμόγια και πρασινοφρουρούς. Αλλά πάντα υπήρχε το χάπι για τον λαό, διορισμοί, τοπική αυτοδιοίκηση, χρηματιστήριο, ολυμπιακοί αγώνες, euro. Όσο δεν υπήρχε αντίδραση τόσο μεγαλύτερος γινόταν ο εκτροχιασμός του πολιτικού συστήματος, ώστε ο κάθε Άκης να θεωρεί δικαίωμα του να παίρνει προμήθειες για κάθε αγορά του Δημοσίου.

Ο λαός όμως που εν μέρει έκανε τα στραβά μάτια, δεν περίμενε ποτέ ότι θα πεινάσει, δεν περίμενε ποτέ ότι οι σοσιαλιστές ηγέτες του θα ήταν τα μεγαλύτερα αρπακτικά της ιστορίας, δεν περίμενε να τον θεωρούν δεδομένο …. Και επαναστάτησε !!!

Μέσα από την σκόνη του χαμού εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς, έμπειρος πολιτικός, που γύρισε από την πολιτική έρημο και έχει σκοπό να αλλάξει την χώρα, το πολιτικό σύστημα, το κόμμα του, τον τρόπο διακυβέρνησης.

Έχει εμπόδια τεράστια να αντιμετωπίσει τόσο μέσα στην παράταξη του όσο και την χειρότερη οικονομική κρίση. Ξέρει ότι είμαστε εύκολη λεία για τους εχθρούς μας σε αυτή τη φάση, ξέρει ότι όσο περνάει ο χρόνος και αιμορραγούμε οικονομικά τόσο λιγότερη δύναμη θα έχουμε για διαπραγμάτευση με την διεθνή κοινότητα και ότι καταστρέφεται ο κοινωνικός ιστός της πατρίδας μας.

Οι πολιτικοί αντίπαλοι – καιροσκόποι οι περισσότεροι εκμεταλλεύονται την ανέχεια και την αγανάκτηση του κόσμου και τάζουν λαγούς με πετραχήλια ακόμα μία φορά…

Έξοδο από το ευρώ, από το μνημόνιο από την Ευρώπη από το ΝΑΤΟ … αλλά όλα αυτά απλώς θα επιδεινώσουν την κατάσταση…

ΛΥΣΗ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ !!! Την προσπάθεια για ανάπτυξη και αυτή μπορεί να πετύχει μόνο εάν γίνει ΕΘΝΙΚΗ !!!

Εμπιστευτείτε τον είναι ο μόνος σοβαρός και υπεύθυνος πολιτικός σήμερα, είναι έμπειρος και πραγματικά θα αλλάξει τα πάντα εάν του δοθεί η ευκαιρία !!

ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ.

Δ. Κεκερής

ΥΓ : Οι άλλες επιλογές είναι :

Η απειρία του Τσίπρα είναι σαν να δίνουμε όπλο σε ένα παιδί !

Ο αυθορμητισμός του Καμμένου και η παρόρμηση του θα διαλύσει τα πάντα και μετά θα κλαίει για την καταστροφή που έγινε.

Η Χρυσή Αυγή θα οδηγήσει την χώρα στην εποχή του MAD MAX

Το ΠΑΣΟΚ δημιούργησε το χάος

Και οι υπόλοιποι είναι απλώς κομπάρσοι που αναζητούν πρωταγωνιστικό ρόλο !!!


Keywords
Τυχαία Θέματα