«Αποφασίζομεν και διατάσσομεν»

Η υπόθεση της Novartis και της προανακριτικής επιτροπής «μύριζε» από πριν ότι πρόκειται για στημένη. Όμως, ημέρα με την ημέρα αποκαλύπτονται οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης και η απόφασή της να σπιλώσει τους πολιτικούς της εχθρούς.

Μετά τις γελοιότητες με τις επιστολές που «ανακάλυψε» για τον Αντώνη Σαμαρά, μια νέα σκανδαλώδης υπόθεση έρχεται στο προσκήνιο.

Συγκεκριμένα, η κυβερνητική

πλειοψηφία αρνήθηκε από τη σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου, να καταθέσει στη Βουλή για την υπόθεση. Με επιστολή της στον βουλευτή που είναι πρόεδρος στην εξεταστική επιτροπή για την Υγεία, η κ. Νικολοπούλου ζητά να καταθέσει στοιχεία για υπόθεση που αφορά σε διαγωνισμό του ΚΕΕΛΠΟ.

Και παρ’ ότι είναι εύκολο να γίνει αυτό και να λάμψει η αλήθεια για όσα καταγγέλλονται και πάνω στα οποία βασίζεται η κυβέρνηση για να στήσει την υπόθεση, ο βουλευτής Μπαλωμενάκης, δεν έκανε δεκτό το αίτημά της.

Είναι αυτό που λένε… δίκαιη δίκη, σεβασμός στους νόμους και τα δικαιώματα των πολιτών και πιστή τήρηση του κανόνα που λέει ότι όλοι είναι αθώοι μέχρι να αποδειχθεί η ενοχή τους.

Στη Βουλή συντελείται ένα τεράστιο σκάνδαλο μετατρέποντας εξεταστικές ή προανακριτικές επιτροπές σε στρατοδικεία του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν». Θα πάνε… άκλαφτοι όσοι κατηγορούνται και θα γελάει ο Τσίπρας, ο Πολάκης, ο ντοκουμέντος η παρέα τους που έχουν βγει για κυνήγι.

Ολόκληρη η επιστολή της Λίνας Νικολοπούλου, που πήγε στα χέρια του κ. Μπαλωμενάκη αλλά δεν έκανε δεκτό το αίτημα έχει ως εξής:

Αξιότιμε κύριε Μπαλωμενάκη,

Γράφω για να σας ζητήσω να έρθω να καταθέσω ως μάρτυρας στην ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.

Όπως πιθανόν να γνωρίζετε στην εταιρεία μου MINDWORK μέσω διεθνούς διαγωνισμού κατακυρώθηκε το 2010, πολύ πριν ο σύζυγός μου Γιάννης Στουρνάρας αποκτήσει δημόσια θέση, ένα έργο ΕΣΠΑ το οποίο συμβασιοποιήθηκε τον Ιανουάριο 2011, εκτελέστηκε και ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο 2013, αποπληρώθηκε κανονικά και έλαβε «Καλής Εκτέλεσης», όπως επίσης ελέγχθηκε από τις αρμόδιες αρχές ελέγχου και όλα θεωρήθηκαν ότι έγιναν κανονικά.

Για αυτό το έργο έχουν γραφτεί και ειπωθεί εξωφρενικά ψεύδη και ανακρίβειες ακόμη και από μέλη της κυβέρνησης, με αποτέλεσμα να θίγεται η υπόληψη μου και η επαγγελματική μου υπόσταση. Οι δημόσιες θέσεις του συζύγου μου με έχουν καταστήσει στόχο προκειμένου να πλήξουν εκείνον, με στόχο τελικά την απόπειρα της δικής μου καταστροφής.

Σας ζητώ να έρθω στην επιτροπή σας και να μιλήσω για το έργο αυτό, να προσκομίσω στοιχεία, και να απαντήσω σε ερωτήσεις για όποιο άλλο θέμα κρίνετε εσείς και η επιτροπή σας για να υπάρχει και η δική μου θέση και αντίλογος στα όσα μου καταμαρτυρούν αδίκως.

Θεωρώ ότι σε μια δημοκρατική χώρα το δικαίωμα του να υπερασπιστείς τον εαυτό σου είναι αναντίρρητο και αδιαμφισβήτητο.

Με τιμή,

Λίνα Νικολοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα