Από Λάμπης Ταγματάρχης, Μπάμπης Υποδεκανέας

Μετά το φύλο των αγγέλων, το ακανθώδες υπαρξιακό ζήτημα είναι το φύλο του Ταγματάρχη.

Ο οποίος αν ήταν φίλα προσκείμενος στον ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν Συνταγματάρχης.

Ο Λάμπης πήρε πάνω του τρεις φόνους, έξι απαγωγές και δεκαεπτά ένοπλες ληστείες και έτσι η ανάκριση κράτησε μόλις δέκα ώρες.

Είχε τον προσήκοντα σεβασμό απέναντι στην Στρατηγό Ζωή, οπότε αν και μάλλον έπινε μπύρες το βράδυ που έπεσε μαύρο στην ΕΡΤ, προσλαμβάνεται.

Για βασανιστική διαδικασία

μίλησε ο Αντιπρόεδρος Μητρόπουλος και για το γεγονός ότι δεν όφειλε να απαντήσει ο Ταγματάρχης στις αναξιοπρεπείς ερωτήσεις που δέχτηκε.

Τόνισε ότι δεν πρόκειται ούτε για δευτεροβάθμια, ούτε για ανακριτική επιτροπή, αλλά όφειλε να ξέρει ότι όπου συμμετέχει η κυρία Κωνσταντοπούλου είναι εκ προοιμίου Προανακριτική.

Βασανισμοί ενώ τους προσφέρθηκε και καφές;

Στις μόλις δέκα ώρες θα ήθελαν και γεύμα;

Από πέντε έως έντεκα ημέρες διαρκούσαν οι δίκες της Μόσχας, με τις αποφάσεις για εκτελέσεις να έχουν ήδη ληφθεί.

«Υπάρχει κάποια μεγάλη και θαρραλέα πολιτική σκέψη της γενικής εκκαθάρισης» θα μπορούσε να πει ο Λάμπης ως άλλος μελλοθάνατος Μπουχάριν.

Ο δρόμος για την κολεκτιβοποίηση και τα κολχόζ περνά μέσα από την κρατική τηλεόραση, η οποία οφείλει να είναι πριν και πάνω από όλα καθεστωτική και ο Ταγματάρχης το έλαβε το μήνυμα, μέσα από την ελαφρώς εξευτελιστική διαδικασία στην οποία υπεβλήθη.

Από Λάμπης Ταγματάρχης, Μπάμπης Υποδεκανέας. Η έμφαση δίνεται στον συγκεκριμένο βαθμό, ο οποίος και αποδίδεται στους υπάκουους στρατιώτες.

Το ζήτημα της κληρονομιάς του Στάλιν στη χώρα μας δεν έχει επαρκώς αναλυθεί.

Οι νεοσταλινικοί όχι απλά υπάρχουν, κυβερνούν κιόλας!

Υπό το πρίσμα αυτό αναμένονται ανάλογες πρωτοβουλίες της Προέδρου της Βουλής και προς τη Διοίκηση του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου στο Δαφνί, όπου οι εργαζόμενοι απαιτούν την άμεση απομάκρυνση του Διοικητή.

Σκόπιμο θα ήταν μετά το πέρας ανάλογων συνεδριάσεων να έπονται ύμνοι και ικεσία προς την Πρόεδρο.

Μ.Ο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα